跳至

首頁

尾頁

別墅

收到馬鞍山靈糧堂的通知書未?

今天收到信, 靈糧堂收咗阿仔讀K1上午班. 都有D意外, 因為interview當天囝囝的表現唔係咁好. 都真係要講下彩數.
你們如何呀!

大宅

Re: 收到馬鞍山靈糧堂的通知書未?

我都係今日收到, 都係讀k1上午班. 好開心呀, 真係感謝神.

男爵府

佢地都收左我個仔, 但係下午班, 但我記得我填表時只係要上午班, 現在都唔知點算好, 唉 :cry:

禁止訪問

別墅

你放心啦! 多數都可以轉到上午班的, 因為一定會有D家長放棄學位的. 試吓註冊個日問下轉班程序及手續吖.

meldoy2216 寫道:
佢地都收左我個仔, 但係下午班, 但我記得我填表時只係要上午班, 現在都唔知點算好, 唉 :cry:

大宅

今日收到, 讀k1上午班.
小斑係k1細b,真係擔心學習方面跟唔上~
請參觀"小斑"相片簿 小斑 : 04年12月31日出世 - 3.505kg -55cm 07年01月09日 - 10.4kg -87.5cm

洋房

我是路過的.
提外話,想問下是否一定要基督徒才可以入的?? ?-(

男爵府

wwloww

你放心, 我都唔係基督從, 佢地都收我囝囝.

janettang,

我現在仍考慮留唔留位, 因我上星期係崇直交了留位費, 另外我正等根德園, 浸會消息,

各位媽媽,
我聽人講靈糧課程比較淺, 而我囝囝非常活躍, 再找這類學校, 會否上小學時, 更加坐唔定, 到時我咪重慘

子爵府

hi~我個囡囡未收到信...打去問學校個老師話將我個女放去(waiting list)上午班比我,如果我同意個小朋支入下午班就即收,都唔知係用咩準則收上午同下午班

男爵府

我上星期六都收到信呀! 係am架.
不過我地已經書面通知左靈量話佢知唔黎註冊.
等佢地可以快d比其他小朋友補上.唔洗等得咁辛苦.
因為我都明白等待係一件十分辛苦既事.

大宅

ERICBB
認同你既做法~你既bb讀邊間呀~
請參觀"小斑"相片簿 小斑 : 04年12月31日出世 - 3.505kg -55cm 07年01月09日 - 10.4kg -87.5cm

洋房

meldoy2216,

唔該晒, thanks.

meldoy2216 寫道:
wwloww

你放心, 我都唔係基督從, 佢地都收我囝囝.

民房

我都收到通知信, 收咗我囡囡讀上午班.

子爵府

收到信的人有冇唔係住係頌安架

禁止訪問

子爵府

hi~Rebecca:

你囡囡會讀邊間??我都不一定會選靈糧(仲要我等上午班個位)...好大機會去威寶(已收上午班有學劵一定讀)或張煊昌(佢地d老師好好人,我個女好鍾意不過未收到信)

子爵府

HI ALL~
靈糧收了我囡囡了(原本要WAIT上午班)你地有冇人會讀呢間?有很多人話中文大學張煊昌好,都唔知點決定(好煩);
我想留二間am幼稚園現等埋崇真會結果;就要決定了.....
你地有冇意見比下我 (個頭變大了的馬鞍山媽媽 上)

:-( :-( :-( :-(

大宅

jennifer_bc,

你就好喇!我剛剛打去都話要下個月中先有消息喎!仲要wait...wait... :-( 我有part-time,囡囡要讀am才方便照顧,依家已交左兩間留位費(聖心-am,靈糧-pm),真善美亦剛收左pm,好慘呀!聖心太遠太傳統,都吾知點算好.

禁止訪問

子爵府

siupak01 寫道:
jennifer_bc,

你就好喇!我剛剛打去都話要下個月中先有消息喎!仲要wait...wait... :-( 我有part-time,囡囡要讀am才方便照顧,依家已交左兩間留位費(聖心-am,靈糧-pm),真善美亦剛收左pm,好慘呀!聖心太遠太傳統,都吾知點算好.

hi siupak01:
我決定放棄靈糧am了希望你囡囡能夠轉到am啦 等你好消息啦 另聖心係邊架 非牟利定係私校

首頁

尾頁

跳至