興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

help !有d問題想請教, thanks!

小女f.1,佢話想買部電子字典机返學校用(主要都係查英文生字),我地去電器鋪問過,有全句英translate 中文要成$2000-3200,我想問吓各位電腦介人兄,pda 唔知有冇呢d function呢 ??本人係pda生手,pda有什麼function都唔知?$大約多少?, 或有冇其他好介紹,又可以有上述字典机的function??
多謝指教 !!

大宅

Re: help !有d問題想請教, thanks!

你個女都好 High 0者, 要用 PDA 做字典.
勁呀!
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

複式洋房

佢果班巳有數個同學用緊,所以佢返來問我,但我都好想知pda 的function!我希望係可以在功課上都可以幫到佢 !

複式洋房

很多啊...
Dr. Eye 譯典通
新時代日漢辭典都係不錯的pda 字典
如想學其他語言仲有一堆xxx 2go
e.g.
japan2go
korea2go

請點選 AIO-COMPUTER 的個人資料查看詳情 近期為了全心全意整頓位於大埔富亨的電腦鋪,很少時間上來 :-x

首頁

尾頁

跳至