跳至

首頁

尾頁

大宅

我的女兒,Cynthia,在13/11出左世la!

各人:

我的女女, Cynthia 在13/11出左世la!! Details are as follow:

Name: Cynthia Chan
D.O.B: 13/11/2006
Time: pm (around 1:30pm)
Weight: 3.14kg
Height: 52cm

經過五次SCAN都看不到是男是女的情況下,在13/11 下午我就生左女女啦!!
原來BB想俾Surprise我地!!

伯爵府

Re: My 2nd bb will born tomorrow!!

veron,

祝你一切順利
生個健康活潑的寶寶
俊俊都係1113 生日架
記住休息多d
坐個靚月呀 !

大宅

Re: My 2nd bb will born tomorrow!!

VERON

努力!!!一定萬事順利
生個健康活潑,精靈BB

珍珠宮

一齊順利

我地0411係香港同你打氣

加油 加油 加油

等你好消息 :mrgreen:

伯爵府

veron,
努力呀!
執哂嘢未呀?
出力d 呀, 快d 比個細路同hayden 玩呀

順順利利, 快手快腳

珍珠宮

好媽媽勳章

祝一齊順利
加油 加油 加油

等你好消息

伯爵府

大宅

好媽媽勳章

HaydenMaMa

祝一齊順利
生個精靈又活潑ga健康小BB
多多休息
我要變成童話裡 你愛的那個天使 張開雙手變成翅膀守護你

侯爵府

好緊張丫..
等你好消息...
囡囡囡囡囡囡囡..

侯爵府

佢有冇照過架?
Pumpkin_mama 寫道:
好緊張丫..
等你好消息...
囡囡囡囡囡囡囡..
謙謙在2004年10月29日出世了!

男爵府

veron
等你好消息
祝你萬事大吉
順順利利
大細平安

大宅

侯爵府

Re: 我的女兒,Cynthia,在13/11出左世la!

恭喜哂Veron!
一個好字!
如願以償!!

願小妹妹Cynthia身體健康!
萬千寵愛from媽咪,daddy & Hayden哥哥

HaydenMaMa 寫道:
各人:

我的女女, Cynthia 在13/11出左世la!! Details are as follow:

Name: Cynthia Chan
D.O.B: 13/11/2006
Time: pm (around 1:30pm)
Weight: 3.14kg
Height: 52cm

經過五次SCAN都看不到是男是女的情況下,在13/11 下午我就生左女女啦!!
原來BB想俾Surprise我地!!

珍珠宮

恭喜晒, 真係1個好字

Cynthia 好有心思呀, 比咁大個surprise 你

唔好掛住上網喇, 好好進補, 養好個身子
2母女加油

伯爵府

veron,
恭喜晒, 湊成一個好字
hayden 做左大佬啦
你要好好坐月, 食好d, 休息多d
照顧兩名都幾辛苦ga

伯爵府

happy mother

男爵府

veron
令人羨慕的一對啊!

veron你要乖乖坐月,調理好身子啊!
妹妹你都要乖乖,食多d、訓多d、笑多d呀!
hayden哥哥,你就要乖乖同妹妹玩,做個好哥哥啊!

大宅

Thank you so much everyone!!!

I will 乖乖坐月,調理好身子, then come back and chat with you guys later!!!

Keep in touch and

侯爵府

Veron:
PM你美孚親戚個地址比我可以嘛?
有野送比你!

伯爵府

恭喜晒......

希望b女乖乖地,唔好成日喊,快d介夜9..................

首頁

尾頁

跳至