跳至

首頁

尾頁

大宅

恭喜wingtsang, 弟弟出咗世啦!!!!

4哥細佬今日出咗世啦, 重3kg

大宅

Re: 恭喜wingtsang, 弟弟出咗世啦!!!!

wing,

恭喜恭喜, 祝二少健健康康, 精靈活潑!
祝大少考間好學校!!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

嘩, 噚日催生, 都要今日先生到呀.. 真係陰功豬囉!! 4哥考學校要聽教聽話, 唔好辜負阿媽一片苦心~~~

祝細佬身體健康, 快高長大~~

複式洋房

Re: wingtsang, 弟弟出咗世啦!!!!

wing

恭喜!

大宅

Re: wingtsang, 弟弟出咗世啦!!!!

wing,

恭喜晒...你好好休息

大宅

恭喜恭喜, 祝細b 健健康康! 希望你今次可以更加成功咁餵奶奶啦!!

大宅

Re: 恭喜wingtsang, 弟弟出

恭喜恭喜!!!細佬好重手,四哥要錫細佬啊
我家有三個妹...

大宅

恭喜!恭喜!

大宅

多謝哂! 多謝哂!

聽我報告下先! :mrgreen: 我11號2點鐘入院, 個醫生本來好老定, 諗住3點叫姑娘同我穿水, 4點鐘度就來接仔, 點知細佬唔想出嚟住 , 浮上左穿唔到水! 所以4點幾至塞藥等阿細佬落番低d, 我都算好快有反應, 5點已經5分鐘陣痛, 跟住10點細佬就出世囉! (爭d以為佢要等到11月11日夜晚11點至出世添! ) 今次都係聞氣聞到個人昏昏迷迷, 到要出力果時仲係蒙下蒙下! 我印象好似急左3次就舒服哂啦!

仲有, 仲有, 最開心係尋日出院, 4哥見到弟弟好開心, 猛摟住佢要錫錫呀!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

4哥媽好叻叻... 弟弟又好生性... 4哥就仲乖豬~~~

恭喜恭喜!!

大宅

恭喜弟弟出

大宅

別墅

恭喜..恭喜..恭喜.
Lorraine missed 四哥....
Take care...
call you to chat later...

大宅

恭喜哂! 大人最緊要休息多D!

男爵府

wing wing,

恭喜晒啊!

[img] http://tac.families.com/ezb/932337.png[img]
[img] http://tac.families.com/ezb/932338.png[img]
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離.

大宅

wingtsang:
恭喜晒你呀, 我咁耐冇浦頭, 第一時間就黎恭喜你先^^
你休息多啲喇, 祝細佬仔健康快樂!!

王國長老

甜品, 好耐無見你啦... 你同柔柔豬好嘛?? :mrgreen:
睇相, 你瘦O左好多喎... 好辛苦呀? ?-(

大宅

住家甜品 ,

好耐無見喇...你好嗎? 柔柔豬有沒有返學? 越大越可愛...哈哈

miss you so much..

子爵府

好媽媽勳章

恭喜恭喜, 希望細佬飲媽媽奶成功, 阿哥都可以分杯

大宅

小倩, shirleyshek:
我地真係好耐冇見喇, 柔柔而家都返左學喇, 冇俾99湊喇,
呢排年尾真係好辛苦呀, 忙到甩轆, 又要顧住個女呢,
身心俱疲呀, 成日都想上黎同大家傾下計,
不過真係攰到連想做下自己嘢都冇時間,
如果冇咁攰都會抽d時間上下黎, 同大家聯絡下d感情先^^