跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 恭喜wingtsang, 弟弟出

嘩! 多謝哂咁多位靚媽呀! 我家下努力做緊奶媽呀! 暫時都頂得住, 希望長飲長有啦!

甜品

真係好耐無見你囉! 柔柔大個女左好多呀!

男爵府

2021勳章

wingtsang
恭喜呀...
努力呀...祝bb長飲長有,肥肥白白

原來都好多0410bb做哥哥姐姐啦...
我的大寶貝喜悅晴朗  我的小寶貝光明喜樂
我的編織作品溫暖牌  

大宅

wingtsang:
恭喜晒!!!

四哥:
好耐冇見,你要幫媽媽手呀,知道嘛??

男爵府

wingtsang,
恭喜晒呀
希望弟弟可以飲多d媽媽奶, 你就坐番個靚月呀.

我的曳豬囡囡在浸會順產出世架 ! 3.05kg-Oct 04; 4.9kg-Nov 04; 6.1kg-Dec 04; 6.8kg-Jan 05; 10.3kg-Dec 05; 12.0kg-Jul 06; 14.0kg-Jan 07; 14.6kg-Jun 07; 16.2kg-Jan 08; 17.6kg-Jun 08; 19.0kg-Jan 09;  19.8kg-Jun 09; 22.4kg-Jan 10; 22.6kg-Jun 10

民房

congratulation ,wing

首頁

尾頁

跳至