跳至

首頁

尾頁

大宅

我bb食左條頭髮, 點算呀?

各位靚媽咪,

昨晚見到仔仔個咀<妹妹下>打開望下佢食咩? 比我發現有條頭髮係條利到, 二話不說伸手入佢口諗住拿番出嚟, 第一下<了>唔到, 仔仔已經不停喊, 我冇理佢, 喊仲好, "馬"大口等我搵清楚, 可惜, 已經唔見左, 望左好耐, 又"了"下, 都係唔見, 唯有比水佢飲, 諗住沖落肚, 等佢唔好cake 住喉嚨唔上唔落, 之後, 佢都係不停喊, 15分鐘之後佢就累到訓左, 訓醒又飲左支奶, 跟住我都企圖望下佢個口, 希望"痴住"上面或下面, 成日諗住應該吞唔到落肚, 了番出嚟就安心d, 當然搵唔到, 我好擔心, 我估都消化唔到跟大便屙出來, 請問各位媽咪, 條頭髮係咪食左落肚? 唔會cake 住喉嚨唔上唔落? 有冇媽咪的BB試過?
我見佢表現又冇mud 異樣, 都放心小小, 佢一喊我就聯想到佢係咪唔舒服? 係咪胃痛?查實好擔心, ....我係冇經驗媽咪, 諗野係顛左小小 :-( :-(
請大家安慰下我.

別墅

Re: 我bb食左條頭髮, 點算呀?

如果佢無乜異樣應該唔使擔心。
我家姐個姑仔依家17歲, 由細到大都專登咬斷頭髮吞落肚, 雖然好變態, 但身體一直都無事。

別墅

我bb都食過我條頭髮落肚呀!但係當時我唔知道,後來喺佢啲便便到見到有一條長頭髮呀! 我諗如果消化唔到會"or"出唻掛

大宅

7688 寫道:
我bb都食過我條頭髮落肚呀!但係當時我唔知道,後來喺佢啲便便到見到有一條長頭髮呀! 我諗如果消化唔到會"or"出唻掛

聽完你咁講, 我都安心d.
謝謝你呀.

大宅

janho,

我都唔該哂你的資料.
但個小朋友咁食法(雖然17歲), 都好胃痛下喎. ?-(
而家總算鬆口氣囉.

首頁

尾頁

跳至