跳至

首頁

尾頁

大宅

我發覺我個仔鐘意男仔多過女仔!

我發覺我個仔鐘意男仔多過女仔! 每一次有得比佢選擇既時候就只跟男仔! 你們有冇呢? 又知唔知道為甚麼呢?

大宅

Re: 我發覺我個仔鐘意男仔多過女仔!

情况持续了多久了?至于为什么那真得不好说了。

大宅

小孩子通常都只會對同性有興趣, 要到青春期才對異姓有興趣的.

不過, 小孩子天生鐘意靚D既野, 所以幼師通常都要D靚MISS, 小孩子會聽他們的話多一些.

津小生及非牟利幼稚園園生的窮媽媽! ;)
該用戶已被刪除

大宅

B&W,

是嗎? 原本是這樣我就放心d!
Thanks all!

別墅

我個仔反而鍾意女仔多 D。可能因為他比較文靜,而女仔通常斯文D、溫柔D、乖D;所以他比較喜歡。

我也比較放心他同女仔玩;因為不會玩得太粗魯,也應該不會被女仔欺負

大宅

sabrinayin 寫道:
我個仔反而鍾意女仔多 D。可能因為他比較文靜,而女仔通常斯文D、溫柔D、乖D;所以他比較喜歡。

我也比較放心他同女仔玩;因為不會玩得太粗魯,也應該不會被女仔欺負

被女孩子欺负有什么不好?怕老婆会发达的。

伯爵府

好媽媽勳章

我阿女係街見到小朋友/bb,唔理男女,都走埋去撩人地....手指指甘....到人地真係同佢玩,佢又有d怕羞,縮開........有d人見到佢,即刻走,驚c阿女摸蝕甘.......

大宅

大粉果 寫道:
[quote]
sabrinayin 寫道:

被女孩子欺负有什么不好?怕老婆会发达的。[/quote]

大宅

其實我意思係大人(男仔), 唔係小孩啊!

大宅

>carol
我個仔都好鍾意男人架
仲要係D外表唔太討好果d呀叔(即是有時響mtr見佢入車都唔想佢坐隔離果隻)
佢成日會指住人地,又猛同人笑
有時坐小巴有呀叔坐旁邊又會摸人地
我成日都好驚果d怪叔叔會突然發火鬧佢架 :-(

大宅

doll,

really? same with kyan! haha~~~

大宅

carolmama2005 寫道:
doll,

really? same with kyan! haha~~~

>carolmama
oh~~~~
kyan鍾意果d男人都係怪叔叔?

大宅

doll,

no....如我們的朋友黎我們的屋企! 有男有女, 佢會比較喜歡同男仔玩囉!

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

我個囝鐘意女仔多d wor, 尤其後生個d, 亞婆就no la, 就算男仔都要後生先肯比抱, 黑麻麻的男仔又唔肯架
[img=500,400][/img]

大宅

edgar 都係咁

miu~miu 寫道:
我個囝鐘意女仔多d wor, 尤其後生個d, 亞婆就no la, 就算男仔都要後生先肯比抱, 黑麻麻的男仔又唔肯架

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

garry
yeah~~~555555
[img=500,400][/img]

首頁

尾頁

跳至