夫婦情感

跳至

首頁
34567...33

尾頁

大宅

引用:11年溝女到今年有小三,+您無發現果+d+唔知

原帖由 Nancy20090615 於 13-07-18 發表
11年溝女到今年有小三, 您無發現果 d 唔知有幾多, 咁 ge 人重可以一齊? 根本佢未玩够重要同您結婚, 婚前婚 ...
其實我都知佢係慣性花心既人,我唔係佢心中最重要個個,會既話,都唔會一次又一次咁被佢傷害。佢覺得我會忍到佢溝女,我真係忍唔到,就算幾愛,我都接受唔到,但自己又衰心軟,我都唔知點算

大宅

引用:你們拍拖幾耐才結婚?你自己有工作做?

原帖由 Minnie2010 於 13-07-18 發表
你們拍拖幾耐才結婚?你自己有工作做?
拍拖一年多就結婚,之前有野做,但最近失業,未搵到野做,而家供緊層樓

大宅

引用:其實樓主同老公相處係咪有問題呢?當然就算

原帖由 lhybebe 於 13-07-18 發表
其實樓主同老公相處係咪有問題呢?當然就算相處有問題老公都絕對唔應該不忠!問題出現可能雙方都有責任。不 ...
我地相處好有問題,好多時大家會因為小事吵架同打交。佢打我會好大力,不過我都有還手。之前奶奶話我同老公搬出去住,又話娶媳婦緊係希望長期服侍奶奶。因為呢件事,我地既婆媳關係好差,仲有佢地黎我屋企,我會叫佢地除鞋,我覺得著鞋入屋好污糟,但奶奶話我唔尊重佢地,話入屋邊洗除鞋,話我屋企地下有金嗎,驚整花嗎,因為佢地係大陸人,習慣左返屋企唔會除鞋。因為呢件事令老公有好大壓力,我都知我都有唔岩,但老公唔應該去溝女。

大宅

引用:啲男人真係賤,自己攪外遇,仲要推卸個責任

原帖由 ritaholl 於 13-07-19 發表
啲男人真係賤,自己攪外遇,仲要推卸個責任去老婆度!!!!!
男人就係咁衰,都唔可靠

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

cinnamorollchan 發表於 13-7-20 19:37
我都唔知可以點做
一次又一次
好多人都話一次不忠,百次不容,我都唔何點做
咁咪等你容夠百次, 咪知自已升唔升到 Le 囉。

子爵府

回覆 cinnamorollchan 的帖子

唉…你前世欠了他? 為自己諗下啦, 你應得到更好的!

子爵府

樓主, 有時無人珍惜你, 你更加要愛自己, 人生可以決擇幾多次? 女人青春有限, 無謂浪費在一個咁嘅人身上!

大宅

引用:你自己點諗?個男人搵完一個小三又有一個 +

原帖由 國民A 於 13-07-18 發表
你自己點諗?個男人搵完一個小三又有一個
講得無錯!一個小三就話可以原諒啫,之但係一個又一個,你真係認為值得嗎?
就算幾愛多要識得放手!

瑪瑙宮

cinnamorollchan 發表於 13-7-20 20:09
其實我都知佢係慣性花心既人,我唔係佢心中最重要個個,會既話,都唔會一次又一次咁被佢傷害。佢覺得我會忍 ...

咁您問自己將青春時間都浪費在呢個唔珍惜您的人身上, 係值得的嗎?

公爵府

引用:Quote:原帖由+lhybebe+於+13-07-18+發表其

原帖由 cinnamorollchan 於 13-07-20 發表
我地相處好有問題,好多時大家會因為小事吵架同打交。佢打我會好大力,不過我都有還手。之前奶奶話我同老公 ...
既然你知道他為人,亦難相處就快趣解決。何必對住一個唔重視你,不段傷害你又打你嘅男人

大宅

引用:結婚之後一直唔開心,有好多問題,最近發現

原帖由 cinnamorollchan 於 13-07-18 發表
結婚之後一直唔開心,有好多問題,
最近發現老公有個小三係公司,之前佢死都唔認,我有晒證據佢先認,仲同 ...
走,立即走!

大宅

哈哈 當初我都以為自己以後都怕怕 唔敢再拍拖 不過有時候緣分到左就喺到左 所以我E+好信《喺你嘎就喺你嘎 唔喺你嘎勉強都唔幸福》我同我老公喺qq度識嘎 初初認識佢嘎時候覺得佢好成熟 雖然年紀先大我果幾個月但是思想比我成熟好多 覺得好適合自己 所以好快就結婚生bb啦 轉眼E+個女都幾歲就讀書啦 呵呵 所以你真喺唔需甘彷徨嘎 順其自然好快就過...

大宅

cinnamorollchan 發表於 13-7-20 15:27
好可憐,或者你當時未遇到對既人,好開心,你終於搵到錫你既老公,你地係點識既?咁快就可以識到第二個,經 ...

哈哈 當初我都以為自己以後都怕怕 唔敢再拍拖 不過有時候緣分到左就喺到左 所以我E+好信《喺你嘎就喺你嘎 唔喺你嘎勉強都唔幸福》我同我老公喺qq度識嘎 初初認識佢嘎時候覺得佢好成熟 雖然年紀先大我果幾個月但是思想比我成熟好多 覺得好適合自己 所以好快就結婚生bb啦 轉眼E+個女都幾歲就讀書啦 呵呵 所以你真喺唔需甘彷徨嘎 順其自然好快就過...

伯爵府

樓主,睇咗你留言咁耐,我的感覺係你好驚無男人......

你其實有無諗過,撇開你老公鍾意溝女呢樣嘢,你老公又有咩優點值得你鍾意?

係咪佢只要唔溝女,就無其他問題呢?佢會打女人的,係咪唔溝女,打你你都無所謂,可以繼續呢段婚姻呢?

佢同你離婚,你最大的恐懼似乎係搵唔到第二個男人。我只想講,如果你全心只係搵一個男人,你愈心急,你就愈唔會搵到好的男人!有時,比你同一個衰男人一齊,其實仲衰過單身,我諗你要學吓唔好咁執著有無男友或老公,慢慢搵一個識錫自己、有責任感的人,寧缺勿求其!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

你後生丶冇仔女重唔走?
過多幾年俾賤男飛你,到時賤過地底泥。

賤男除左係一個男人之外,睇黎冇樣好

複式洋房

引用:Quote:原帖由+國民A+於+13-07-18+發表你自

原帖由 cinnamorollchan 於 13-07-20 發表
我都唔知可以點做
一次又一次
好多人都話一次不忠,百次不容,我都唔何點做
好好想吓,為自己找幸福,加油呀!

大宅

引用:回覆+cinnamorollchan+的帖子哈哈+當初我都

原帖由 晞晴妈 於 13-07-21 發表

哈哈 當初我都以為自己以後都怕怕 唔敢再拍拖 不過有時候緣分到左就喺到左 ...
但係你係qq 識,唔會好危險嗎?
因為我覺得qq同wechat呢d好多壞人
好多男仔都係玩,你算好幸運可以搵到真愛

複式洋房

回覆:好唔開心,老公有小三

襯仲無有小朋友好走 呢D男人唔會變

男爵府

回覆:好唔開心,老公有小三

又系wechat。我吾明有咩甘好玩?

大宅

引用:Quote:原帖由+cinnamorollchan+於+13-07-20

原帖由 Purple0928 於 13-07-21 發表
好好想吓,為自己找幸福,加油呀!
好呀,多謝

首頁
34567...33

尾頁

跳至