想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

幾個月前, 知道c6都想生多個, 開始看中e, 戎口, 上來吸取易受孕方法, check 紅d, check 體温, 饮桑寄生, 薑母茶, 諗住開始食雞精, 但 ...
昨晚, 爬起身(1am) c6 好早d 訓, 叫左佢半個hr, 都唔去訓, 之後開始吵架, 我說他自私, 叫佢fix d 野整禁耐都味得... ....佢又話番我好煩, 倆個人不是只有e d, 同我出街都冇野同我講, 又話禁多年咩都習慣對我再冇要求, ... ...
我入番房對住個囡, 講對唔住佢, 帶不到細佬或妹妹比佢, 爆

身體咩都ready好, 中e都話我冇問題, 叫佢配合早d訓傘???? 好羡慕妳地c6很食藥牙

男爵府

回覆:phchui 的帖子

認真問下先,唔好太急進,若不是年紀問題,慢慢享受過程吧!加油!

大宅

回覆:chairhair 的帖子

高o啦
Actually not enjoy ka
如果唔係要生c6可以唔dodo ka

公爵府

引用:高o啦Actually+not+enjoy+ka如果唔係要生c6

原帖由 phchui 於 13-07-18 發表
高o啦
Actually not enjoy ka
如果唔係要生c6可以唔dodo ka
妳夫妻間ok嘛男方好難無需要愛愛㗎妳囡囡跟妳們同房的嗎?試下穿得sexy啲引誘妳c6愛愛(不要只因為生BB才愛愛)

子爵府

引用:幾個月前,+知道c6都想生多個,+開始看中e,+

原帖由 phchui 於 13-07-18 發表
幾個月前, 知道c6都想生多個, 開始看中e, 戎口, 上來吸取易受孕方法, check 紅d, check 體温, 饮桑寄生, 薑 ...
你唔好介意,請問你同你c6係本身感情唔好定你未生到第二個b所以感情唔好?

大宅

回覆:lovenambb 的帖子

感情ok la

首頁

尾頁

跳至