跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 04"馬騮仔/女"入黎傾下....(part 24)

.

男爵府

Re: 04"馬騮仔/女"入黎傾下....(part 24)

係咪好正呢 ? 我都諗住下個月去, 因為我有兩張 coupon 免費 , 你去九龍定香港嗰間呀?

coco123 寫道:
me今晚去香格里拉

男爵府

呢條片好好多, 冇咩格仔. 起馬睇到桐桐個樣

coco123 寫道:
呢個應該好D去片

男爵府

咁都比你睇到 你又好呢尾嘢 ???

keroppipooh 寫道:

典解都係無聲 ge
btw, 我發現左桐桐後面有張 mj 檯,
幾時招呼下朋友 jack

男爵府

你買咗啦???

coco123 寫道:
<--$800-

男爵府

me la.... 齊腳啦 !! 咁幾時, 邊度 ???

portiabb 寫道:
仲掙一隻腳 [quote]
coco123 寫道:
[quote]
[quote]
咁我可以幫下你喎

[/quote][/quote][/quote]

男爵府

:-( :-( :-( :-( :-( :-(

死火..我真係睇唔到喎..要去驗眼..coco..你見唔見.. [quote]
[quote]
>>> here >> 再 click 入去 "惠氏金裝幼兒樂 - 加入全新成份Lutein"

睇真 d na
上面咪打左 "here" lor [/quote][/quote]

男爵府

[size=xx-large]咩樹

coco123 寫道:
[size=xx-large]wing)))))))

男爵府

有冇返屋企同佢洗傷口, 避免細菌感染.

yiubb 寫道:
瑤瑤頭先比人o係公園撞親, 佢撞咗落d麻石石x度呀 :-( :-( 事發時佢即時喊到收唔倒聲, 又唔比我睇撞倒邊, 我剩o係見佢個口o係咁流血落我件衫度, 好多血 :-( :-( 當時我差d比佢嚇到同佢一齊喊, 之後先見倒原來係咀同下巴損晒, 我又肉痛到想喊:-( :-( 返到屋企細心睇d傷口, 發現下巴原來磨掉咗一小塊皮, 真係好鬼c痛呀 :-( :-( :-( :-(

男爵府

男爵府

用 '雙養水' 消毒唔會拿, 醫生教

yiubb 寫道:
火酒我自己都唔會用, 咁c痛 [quote]
chloemummum 寫道:
都ok, 如果用火酒會好痛架 [quote]

男爵府

chole 好叻叻

chloemummum 寫道:
之前有個同學仔媽咪問過話40mins, 實際有無o甘多我就o吾知喇, 不過呢2日chloe就學o左句英文, 成日番黎同我講: may i go back to classroom, please

男爵府

做咩著咁多衫瞓

coco123 寫道:
長3長褲+沙x摟 [quote]

男爵府

好靚喎.

coco123 寫道:
[/quote]

首頁

尾頁

跳至