自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題

伯爵府

回覆:8歲女孩現在天氣要塗cream?

我女一出世就有搽,面同身都有

大宅

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 Belle320 的帖子

我個仔一出世就搽...一年四季不變...唔知係咪心理作用呢...我覺得佢d皮膚真係唔錯對比佢表姐唔搽開cream...因為佢就算蚊咬同受傷都冇痕跡留低
.。♥ ゚感情最難的,不在於是否兩個人真的相愛了,難在愛的維持與持久,​因為人生並不是只有一天゚♥。.

大宅

回覆:8歲女孩現在天氣要塗cream

其實查下係好 尤其塊面仔 長時間暴露同空氣陽光等接觸 略查於面上可保護皮膚免直接受到傷害 但小朋友一定要選d 冇香料同冇咁多化學成份的moisturizer 唔同年紀唔同選擇囉

子爵府

好媽媽勳章

面部和身請問你地搽邊隻?
我個小bb在27/11出世了 27/11 3.46kg 叫恩晞 Kristin ~恩晞豬的相薄~

伯爵府

引用:面部和身請問你地搽邊隻?

原帖由 羊媽媽 於 13-07-21 發表
面部和身請問你地搽邊隻?
我女用sebamed,面用facial cream,夏天用body lotion,冬天用body milk,近排經朋友買origins,睇下好唔好用。

大宅

回覆:8歲女孩現在天氣要塗cream?

我個女都係一出世到而家五歲半都係臉、全身都揸。冬天仲會用屈記買既豬油膏沖涼。皮膚算可以

大宅

回覆:Janus.b 的帖子

首頁

尾頁

跳至