親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

請問大家有無係台北食過燒肉放題, 有無推介呀? 要訂座先嗎?
我 要 舉 起 救 恩 的 杯 、 稱 揚 耶 和 華 的 名 。詩 116:13兒 女 是 耶 和 華 所 賜 的 產 業 . 所 懷 的 胎 、 是 他 所 給 的 賞 賜 。詩 127:3

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

西門町田季發爺唔好去,因為我上個月先中伏!如果想食得特別啲,不如試下八海精緻鍋物,佢係打邊爐式放題,好多嘢食,位置在西門新宿側,你上網搵下資料!佢有好多唔同品種的海鮮食,C6食蟹食到唔停口,另外雪糕有D同M字牌子,仲有自制棉花糖,沙律吧,好得,無記錯星期日晚係599台幣一位
I 大蚊豬   

男爵府

I just get into 1 燒肉放題 restaurant at 西門町. Dirty, messy, crowded with golden hair people, beef quality bad, my son got sick the next day.

Better don't go.

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:大家有無係台北食過燒肉放題, 有無推介

我去左熊一燒肉放題,ok呀!食物種類多,味道都唔錯。

大宅

引用:我去左熊一燒肉放題,ok呀!食物種類多,味

原帖由 YuYuMother 於 13-07-22 發表
我尋日去完,very good ar

:-P

侯爵府

回覆:大家有無係台北食過燒肉放題, 有無推介

我星期六9大2小去了熊一,員工service態度幾好。食物都多及質素唔错,只係迫D。

侯爵府

引用:我星期六9大2小去了熊一,員工service態度

原帖由 sunshine0613 於 13-07-23 發表
我星期六9大2小去了熊一,員工service態度幾好。食物都多及質素唔错,只係迫D。

男爵府

回覆:YuYuMother 的帖子

請問熊一地址係邊thx

珊瑚宮

引用:請問熊一地址係邊thx

原帖由 swissbb 於 13-07-23 發表
請問熊一地址係邊thx
樓上jm卡片有地址

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

swissbb 發表於 13-7-23 16:12
請問熊一地址係邊thx
http://www.bear-1.com.tw/

swissbb  thx  發表於 13-7-23 23:25
swissbb  thx  發表於 13-7-23 23:18
swissbb  thx  發表於 13-7-23 23:18

男爵府

BK Milk勳章

引用:我去左熊一燒肉放題,ok呀!食物種類多,味

原帖由 YuYuMother 於 13-07-22 發表
我都去咗西門町嗰間,肉質一般,都多選擇,又有生果雪糕生菜,$499,超值!我仲不停食芒果!

首頁

尾頁

跳至