自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

話說琴晚玩得夜無煮飯,咁落街茶餐廳諗住快靚正,不過可能岩岩撞正最旺場既時間,要LINE-UP拎票等位,要拎票等位即係全場爆滿啦,咁跟住我後面2個NO.既係五個女人,我係前過佢地架,不過其中一個女人見其中一枱客呢頭走,佢一枝箭咁行咗入去,仲問個阿姐,我地唔坐呢張得唔得呀,我鐘意坐入D同埋卡位喎,我都唔理佢啦,無耐收銀門口阿姐見到,同佢講仲未到你喎,你個NO都未到,人地嚟先架,咁佢死死氣又出番嚟,之後我同仔老公坐好,無耐又到佢地有枱啦,咁門口收銀阿姐叫咗佢個NO.同佢地講,一陣間"汁"埋張枱可以入去,咁呢個女人,又一枝箭咁衝入去好似想霸住張枱咁款,企响到睇住人"汁"枱,佢D朋友叫佢出嚟等,佢都唔理,响人地"汁"枱既同時叫人同佢落單寫嘢,講真見到佢既朋友都好監介咁款,話佢唔係,唔話佢唔係,你地有無呢D朋友

珍珠宮

回覆:騎呢女人仔

佢係咪好肚餓,人地執緊野點落單

大宅

畀面勳章

可能佢好肚餓

水晶宮

佢好趕呀

我要瞓八個鐘

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

可能太夜佢要趕返屋企

公爵府

佢肚唔肚餓我唔知,不過最騎呢既係,入面己經無哂位,你仲要求唔要門口要入D既位,仲要卡位,老實D講食完一餐飯,比埋你傾計,都係個零鐘,仲要係茶餐廳喎,你估高級酒店咩

男爵府

回覆 loloma 的帖子

佢可能想睇吓上手枱人哋食乜,睇吓d餸頭餸尾有乜好介紹,所以咪一支箭走去坐低慢慢睇囉。

禁止訪問

公爵府

bulldemon 發表於 13-7-22 16:49

佢可能想睇吓上手枱人哋食乜,睇吓d餸頭餸尾有乜好介紹,所以咪一支箭走去坐低慢慢睇 ...
佢唔係一枝箭入去坐呀,佢係企响度睇係"汁"嘢,第一次入去係研究邊個位靚,好坐果隻呀

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

好唔大體…同佢出街好瘀喎

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

loloma 發表於 13-7-22 16:48
佢肚唔肚餓我唔知,不過最騎呢既係,入面己經無哂位,你仲要求唔要門口要入D既位,仲要卡位,老實D講食完一餐飯, ...

想坐靚位無問題, 等之嘛, 但佢又唔等得, 除非間野佢自己開LOR~
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

禁止訪問

公爵府

Minor 發表於 13-7-22 16:53

好唔大體…同佢出街好瘀喎
對住呢D人一定嘔血

公爵府

macyalan 發表於 13-7-22 16:55
佢好可能以前試過走難.....同埋已經餓到反轉....
佢後生過我,我都無走難經驗,唔通係B6

我睇佢唔似

PS 我無其視B6架

子爵府

好在佢朋友仲肯認佢係friend

伯爵府

BK Milk勳章

引用:佢好可能以前試過走難.....同埋已經餓到反

原帖由 macyalan 於 13-07-22 發表
佢好可能以前試過走難.....同埋已經餓到反轉....

伯爵府

有晚喺CWB 食飯見到有個女人又係咁呀~
佢地兩個女人, 排我地後面, 近門口有張枱走左, 未執枱,
佢又係一支箭標入去, 同個侍應講佢想坐呢張, 個侍應話未到佢喎, 叫佢行返去外面等,
佢一路唔走, 同侍應講佢唔企得耐! mouth:

仲想坐落去, 佢另一個fd 好尷尬咁企埋一邊,

侍應執好枱叫我地入座, 我地話算喇, 我地等下一張, 門口張枱俾佢地先~
點知....當我地坐低無幾耐, 嗰兩個女人行左入黎, 坐我地隔離枱,
仲聽到個女人話 : 都係入面好坐d !

c6忍唔住細聲 話 : 佢唔係好想坐門口張枱既咩? 咁都得 ?

ar ....呢兩個女人, 會唔會係同一個人 ?

禁止發言

大宅

引用:慶幸我冇呢d朋友

原帖由 diy_aroma 於 13-07-22 發表
慶幸我冇呢d朋友
我都係咁話:;pppp:

伯爵府

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

樣衰

首頁