論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

工人黎了兩個月了! 但bb仲係唔喜歡跟佢!

工人黎了兩個月了! 但bb仲係唔喜歡跟佢! 我們返到屋企, 佢就痴得我們好實! 連去toilet 都要跟! 工人拿住我們d野! 佢就伸手搶返黎比我們! 平時問個工人佢有冇喊佢又話冇喊喎! 我和我老公都感覺到bb好怕佢甘! 但又覺得佢應該唔會對佢點掛! 之前都有同佢講過唔可以打和罵bb!

子爵府

Re: 工人黎了兩個月了! 但bb仲係唔喜歡跟佢!

有無裝CAM?可能真系打OR "鬧"佢.通常BB很真的如果唔系對佢唔好一定會跟.因為對得最多系工人.所以如果唔系有野一定唔咁.

大宅

無裝到啊! 甘係咪要裝啊?
mw7183 寫道:
有無裝CAM?可能真系打OR "鬧"佢.通常BB很真的如果唔系對佢唔好一定會跟.因為對得最多系工人.所以如果唔系有野一定唔咁.

複式洋房

我的仔仔都係咁,唔喜歡新工人,我己每天在家啦,知道新工人沒有打和駡仔仔,只是仔仔不喜歡她,攪到餵食及洗澡等都要我自已做,咁我請工人來做乜呀 :-(

子爵府

裝左就知道真相.當然只系可以放系廳到.開頭幾日唔好同佢講等佢無戎心睇下佢平時系點(屋企無人既時候)如果公司唔方便睇可以錄低放工返屋企睇返.
carolmama2005 寫道:
無裝到啊! 甘係咪要裝啊? [quote]
mw7183 寫道:
[/quote]

大宅

是啊! 唔喜歡比佢幫佢沖涼啊! 為甚麼呢!
may1668 寫道:
我的仔仔都係咁,唔喜歡新工人,我己每天在家啦,知道新工人沒有打和駡仔仔,只是仔仔不喜歡她,攪到餵食及洗澡等都要我自已做,咁我請工人來做乜呀 :-(

複式洋房

My yan yan came to our house end of June, even at end of Sept, my 2 kids (19 months and 2 1/2 years old girls) did not like her to bath them. One day, I found that my 19 mths daughter was standing in the water and crying, then, I found out that the water was too hot. I scolded my maid and asked her to make sure the water temperature is appropriate.

Besides, my 2 girls also did not like to play with my maid even my maid have been here for 3 months, what I observed was that my maid seldom played with them at that time, she only in touch with them when she had to, e.g. feeding time and bathing time. Other than that they have no interaction. I gave my maid a serious warning at that moment and ask her to figure out how to improve her relationship with my kids, otherwise, I cannot use her any more, then, she started to play with me more and I asked her to smile more when she is facing my girls. Now, my girls are willing to play with her.

However, talking about bathing, even though my 2 girls are willing to take bath now, but the water temperature is still not right, sometimes hot, sometimes warm, winter is coming, i am afraid my girls will get cold. :-( Lucikly, I am a full time mum, I can monitor closely.

子爵府

我同你既情況一樣
工人來左一個月
囝囝都唔肯跟佢
一見到我就哭著要抱抱
唯有自己做番 :-(
而工人只負責家務清潔及煮食

may1668 寫道:

複式洋房

不如又試下, 買份禮物俾工人, 送俾亞仔, 睇下會否好d.

我算好彩, 個工人昨晚才到, 今日佢已經可以自已餵奶兼幫bb沖涼. 當然我有監察, 但沒有幫手, 務求等佢可以自已運作.

民房

有沒有諗過可能個外傭在你們背後對小朋友唔好???

大宅

有啊! 所以都有d怕! 所以依家叫呀媽下午去take care BB
PHLAW 寫道:
有沒有諗過可能個外傭在你們背後對小朋友唔好???

大宅

我同d朋友講和綜合了一些答案! 係好有可能係佢太過take care! 又怕佢跌倒和整親佢! 又唔比佢掂lee樣果樣囉! 我想返又好似係喎! 同佢講了! BB lee 幾日又好些!
Jomei 寫道:
我同你既情況一樣
工人來左一個月
囝囝都唔肯跟佢
一見到我就哭著要抱抱
唯有自己做番 :-(
而工人只負責家務清潔及煮食

[quote]
may1668 寫道:
[/quote]

首頁

尾頁

跳至