跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

Re: 開心靚媽咪一齊傾計 part 2

各位可以幫幫手嗎?
我儲緊元祿既 monchhichi 飛,請問有無人有,又唔要可以送比我呀!~ 我仲欠2張呀!~我會比返郵費的!~請pm我啦!~

-----------------------------------

霖霖都流nose水呀!~ :cry:

男爵府

babymaggieleung 寫道:
咁多位靚女,你地有冇北上按摩..既習慣呀!
我聽我朋友既細佬講,佢同事最近入左青山精神病院,事源係咁既~~~~~(內容有d令人不安,但係直得留意....大肚嚇就唔好睇)

話說事主同男朋友&一個女仔北上修甲按摩,修甲期間個女仔話要去洗手間,於是自己就去左羅湖商業城一間洗手間如厠啦,點知去左好耐都唔返黎,事主同男友就去搵佢啦,去到洗手間又搵唔睹佢,於是就行勻成個商業城既洗手間都搵唔睹佢,諗住佢冇理由自己走左架,之後兩人就走返修甲果層既洗手間再搵,後來佢地問洗手間既清潔工人有冇見過佢地朋友,清潔工人竟然答[吓~~!咁呀~~!你地試吓去停車場個垃圾站搵吓啦,可能會搵睹架~~!]
結果佢地就去搵~~~最後搵睹,不過個女仔....得返個殼...因為個女仔俾人監生劏左,攞晒d內臟...=.="事主就係咁嚇傻左...!
大家如果有朋友經常北上玩樂,請緊記叮囑佢地如果有必要去小解,千萬唔好單獨一個人進入洗手間,朋友喺門口等都唔好,一定要一齊入去,因為我聽我朋友細佬講里件事之前都收過一封e-mail,內容同佢講既差唔多,係有清潔工人用清潔車推走被整暈左既女仔,攞左佢地既內臟去賣..., 果陣我都半信半疑,但係而家聽佢咁講,真係有d唔係好敢返大陸

希望冇嚇親大家,不過我覺得值得提防...!

嘩, 好恐怖呀! 我都好唔鐘意返大陸, 真係咩事都會發生, 講真, 按摩係抵, 不過衛唔衛生, 就好難講, 上次我去整花甲, 佢磨到我d指甲薄晒, 仲要油完之後一日, 成半隻甲nut左出黎, 以後都咪攪我!

水晶宮

babymaggieleung,

其實我係幾年前都聽過, 起初都有d懷疑, 之後都不斷聽到, 所以信好過唔信, 我禁大個都冇試過按摩
咁多位靚女,你地有冇北上按摩..既習慣呀!
我聽我朋友既細佬講,佢同事最近入左青山精神病院,事源係咁既~~~~~(內容有d令人不安,但係直得留意....大肚嚇就唔好睇)

話說事主同男朋友&一個女仔北上修甲按摩,修甲期間個女仔話要去洗手間,於是自己就去左羅湖商業城一間洗手間如厠啦,點知去左好耐都唔返黎,事主同男友就去搵佢啦,去到洗手間又搵唔睹佢,於是就行勻成個商業城既洗手間都搵唔睹佢,諗住佢冇理由自己走左架,之後兩人就走返修甲果層既洗手間再搵,後來佢地問洗手間既清潔工人有冇見過佢地朋友,清潔工人竟然答[吓~~!咁呀~~!你地試吓去停車場個垃圾站搵吓啦,可能會搵睹架~~!]
結果佢地就去搵~~~最後搵睹,不過個女仔....得返個殼...因為個女仔俾人監生劏左,攞晒d內臟...=.="事主就係咁嚇傻左...!
大家如果有朋友經常北上玩樂,請緊記叮囑佢地如果有必要去小解,千萬唔好單獨一個人進入洗手間,朋友喺門口等都唔好,一定要一齊入去,因為我聽我朋友細佬講里件事之前都收過一封e-mail,內容同佢講既差唔多,係有清潔工人用清潔車推走被整暈左既女仔,攞左佢地既內臟去賣..., 果陣我都半信半疑,但係而家聽佢咁講,真係有d唔係好敢返大陸

希望冇嚇親大家,不過我覺得值得提防...!

水晶宮

我尋日睇到newspaper, 係咪話出年可能行唔成學卷製? 真係有冇攪錯, 5時花6時變, 歡喜一場

男爵府

fw5775 寫道:
我尋日睇到newspaper, 係咪話出年可能行唔成學卷製? 真係有冇攪錯, 5時花6時變, 歡喜一場

唔係下嗎, 我預定佢實行la por, 已經sit左 一年la!

水晶宮

係呀! 有時真係覺得hk govt點幫返我地d平民
Littlepigpig 寫道:
[quote]
fw5775 寫道:

唔係下嗎, 我預定佢實行la por, 已經sit左 一年la! [/quote]

珍珠宮

好媽媽勳章

fw5775 寫道:
[quote]
[quote]
fw5775 寫道:

唔係下嗎, 我預定佢實行la por, 已經sit左 一年la! [/quote][/quote]

又改!~

fw5775 ,
我搵到太湖花園有媽咪可以幫手book地方$50蚊1小時呀!~
不過間房只係食野同自己玩遊戲,另外兒童遊戲室要另外買飛入場玩波波池!你地邊日得呀?

佢話假日多d人book架!

水晶宮

你之前提過話邊日得?
maggielau0705 寫道:
[quote]
fw5775 寫道:
[quote]
[quote]
fw5775 寫道:

唔係下嗎, 我預定佢實行la por, 已經sit左 一年la! [/quote][/quote]

又改!~

fw5775 ,
我搵到太湖花園有媽咪可以幫手book地方$50蚊1小時呀!~
不過間房只係食野同自己玩遊戲,另外兒童遊戲室要另外買飛入場玩波波池!你地邊日得呀?

佢話假日多d人book架![/quote]

男爵府

fw5775 寫道:
你之前提過話邊日得?

woo...........你唔理我拿! :-(

珍珠宮

好媽媽勳章

[quote]
fw5775 寫道:
你之前提過話邊日得?
[quote]
12月 9,10同16,17呀!~

水晶宮

小豬,

你fully booked, 點理你呀?
la, 你自己話la, maggielau打出黎個d日子, 你得唔得呀?
[quote]
fw5775 寫道:
你之前提過話邊日得?

woo...........你唔理我拿! :-( [/quote]

水晶宮

maggielau0705,

不如17/12呀, 因為我sat要返工同晴晴返pg, 要4:30後先得
thx.
[quote]
fw5775 寫道:
你之前提過話邊日得?
[quote]
12月 9,10同16,17呀!~

珍珠宮

好媽媽勳章

好呀!就12月17日下午啦!~ 2點到5點啦!~

我叫住太湖花園個媽咪幫手!~
你幫我問下twins媽咪黎唔 黎!~

仲有無人參加?

12月17日下午2點到5點 太湖花園
自組聖誕節party!~大家帶份$30蚊內的小禮物交換好嗎?
另外食物同飲品我會諗下,費用就夾返租地方同食物費啦!~

1)maggielau +霖霖
2) flora +晴晴

珍珠宮

好媽媽勳章

各位,
我搵左一位ms 佢話自組最少6對親子,是親子爵士樂班,ms 而家得星期六上午11點-12點同埋星期六下午6-7點,尼2個時間,地點響大埔懷義街上堂,費用每對親子$380蚊5堂.

你們有興趣join嗎?? 請盡快回覆!~ (2歲-2歲半)

男爵府

又唔早d講,我前日有張掉左呀!!!=.="
各位可以幫幫手嗎?
我儲緊元祿既 monchhichi 飛,請問有無人有,又唔要可以送比我呀!~ 我仲欠2張呀!~我會比返郵費的!~請pm我啦!~

-----------------------------------

霖霖都流nose水呀!~ :cry:
http://hk.myblog.yahoo.com/snowy-tsang
歡迎參觀~~雪雪 & 釨鏸's Blog

[IMG]http://i278.photobucket.com/albums/kk114/babymaggieleung/BBB.jpg[/IMG]

水晶宮

好呀! 我問下佢黎唔黎呀!

仲有無人參加?

自組聖誕節party!~大家帶份$30蚊內的小禮物交換好嗎?

水晶宮

[size=x-large]各位姊妹

霖霖係大埔攪個x'mas party, 大家有興趣就參加la
fw5775 寫道:
好呀! 我問下佢黎唔黎呀![quote]

仲有無人參加?

[/quote]

男爵府

嘩嘩嘩~~~~~~!聽日去海洋公園呀~~~!好開心~~~!千其唔好落雨呀~~!

flora,
好耐冇見你上msn~~~!
http://hk.myblog.yahoo.com/snowy-tsang
歡迎參觀~~雪雪 & 釨鏸's Blog

[IMG]http://i278.photobucket.com/albums/kk114/babymaggieleung/BBB.jpg[/IMG]

水晶宮

babymaggieleung,

禁都比你發展好耐冇上msn, 因為費時太夜, 通常會傾到停唔到咀
嘩嘩嘩~~~~~~!聽日去海洋公園呀~~~!好開心~~~!千其唔好落雨呀~~!

flora,
好耐冇見你上msn~~~!

水晶宮

[size=x-large]各位, 有興趣請報名:

日期: 12月17日
時間: 下午2點到5點
地點: 太湖花園

[size=x-large]自組聖誕節party!

[size=x-large]大家帶份$30蚊內的小禮物交換

[size=large]費用就夾返租地方同食物費

首頁

尾頁

跳至