派對情報

跳至

首頁

尾頁

民房

明天開生日會啦,分享下事前準備工作

我個仔明天4歲啦,系star cafe(星光圖書中心)開生日會,有d擔心唔知地方夠唔夠,食物亦驚唔夠,邀請人時驚人唔到,到衣家驚多人,真系好似自己結婚咁,今日仲好busy咁買回禮禮物,仲未包,到時我會有套powerpoint放影,內有我個仔的同學,朋友,生活相,但系仲未加上音樂,原來好多野做架.不過我想下都系會同個仔開2-3年生日會,再大d佢都唔會開,所以就做好個party. 大家媽咪分享下生日會前的準備工作

別墅

Re: 明天開生日會啦,分享下事前準備工作

My daughter is also having her birthday party in Artjamming tomorrow. I also have same experience like you(邀請人時驚人唔到,到衣家驚多人) I also rushed to buy additional 回禮禮物 today because they were not enough as more kids are joining the party. Anyway I hope all guests enjoyed the party especially when I am holding party in Artjamming for the first time. :-P
[

民房

HI, JNWCHAN

我個仔個生日會完滿結束,情況系我個仔同其他小朋友都好開心, 因為我整左個火箭加thomas火車蛋糕比佢,有成尺高,個支火箭仲長過小朋友隻手仔呀,唔洗擔心,其實到時就ok架啦,

d食物亦剛剛好,加上d食物大家都話好味,(問心:真系幾好味),同埋佢地完左生日會仲可以行下書局,大家有d文化,書卷味重d. 唔洗擔心,你的女女一定好開心,祝生日快樂.

joshua1118

別墅

Hi joshua1118

My daughter also had a wonderful birthday party. The kids all enjoyed painting on canvas and they all got a wet paint box for takeaway. We really had a good time.

[

複式洋房

JNWCHAN,

Nice to know that your son has an enjoyable party at Star Cafe. How many guests were there? I have considered to have a B'day party there for my son but I am afraid the area is too small. The children will not have space to run around.

Sorry to write in English as I don't have Chinese software in office. Write back in Chinese is welcome.

VI511

民房

Vi511,

唔好意思,其實系我個仔系star cafe到開生日會,我可以比d資料你,希望你有用,

我當日有15個小朋友約2-4歲到,大人有15個大人,其實到時佢會移開中間d台,將d椅貼牆,另可有將5張台放到系到比人食野,咁d小朋友就可以系中間到玩,加上佢會有張sofa及一張台仔,我當時就有d 火車放系到比小朋友玩,佢地可以坐其他細d椅,不過;我就開11:30-1:00,到最後連game都無時間玩就要切蛋糕,之後仲要加時半小時.因為由食野你都要比45分鐘朋友,到時已經12:15分,所以根本就唔夠時間, 一定要加時.

不過;我就叫左以下食物,食物方面幾好唔差,
1. 楊州炒飯(都幾好味)
2. 肉醬意粉(無試過,唔知)
3. jelly糖
4. 碎蛋冶(個個都話好正)
5. 春卷及咖哩角(因為凍左,唔多得)
6. 沙律(ok)
7. 雞翼(好味)
8. 手指魚(好味)
9. 咖啡(2)
10.汽水

蛋糕就訂左6lbs,所有食物都差不多食完,可能我地時段系lunch time啦,不過;d小朋友系書局到有好多書睇,好開心,就算大人都覺得ok,人多就可以去行下買下書,30人果度都ok.
你會幾時開生日會呀??

joshua1118

複式洋房

Dear Joshua1118,

Thank you for your detailed reply.

My son and his classmates are about 6 - 7 years. I originally booked Star Cafe but was afraid the place was too small and I thought the food was very expensive and lack of flexibility so I did not confirm the booking. I will have my son's Bday Party at our clubhouse where the rent is cheap, only $80/ hr and we are free to order food from anywhere. Maybe we will get a clown to play with the kids but have not fixed yet. In any case, there is a nice playground near the clubhouse where the kids can play after or before the food time.

I will share my experience with you after the party.

vi511

民房

HI, vi511

你所說的都是star的不好處,有時候最慘系無得再order食物,所以都真系幾大壓力,如果你可以系clubhouse開,呢個系最好的選擇,因為近屋企,就算唔記得d咩都可以即時攞到呀,

加上有地方比小朋友玩,我其實之前搵過好多地方,都系希望可以加埋有地方比小朋友玩,之前我想去tst, ymca,但系太遲所以當日系無位,你小朋友幾時開生日會呀,到時分享下啦.

joshua1118

複式洋房

Dear Joshua1118,

The Bday Party will be held on 10/12. I will let you know how it goes on that day. Thank you for sharing your experience with me.

vi511

首頁

尾頁

跳至