自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

最關心BB問題熱投勳章

有冇jm係長頭髮又大近視,半夜摸黑去廁所開燈時,係鏡見到自己披頭散髮既朦朧樣以為見鬼,其實係自己。

男爵府

回覆:有冇jm去厠所自己嚇自己?

mouth:吾會

961123    發表於 13-7-24 16:14

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔會, 我堅持開左燈, 先入

偷懶喵星人    發表於 13-7-24 20:01
抱怨只會使人發瘋,
報恩才會使人發奮 ❣

水晶宮

Nomouth:

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

mickey0721 發表於 13-7-24 15:55
X 2

珍珠宮

BK Milk勳章

唔會

大宅

引用:唔會,+我堅持開左燈,+先入

原帖由 mickey0721 於 13-07-24 發表
X3

大宅

引用:Quote:原帖由+mickey0721+於+13-07-24+發表

原帖由 LittlePlanet 於 13-07-24 發表
X3
x4

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

唔會

子爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔會mouth:
點樣衰,我都一定認得自己
sammi

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

細胆麻開燈先入

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

唔會

水晶宮

好媽媽勳章

我有次去, 見到有個無頭無腳既大字形坐响梳化, 原來。。。。。。

我媽熨完佢件xxxl 衫, 灘係張梳化度,加上神位背光效果。。。真係

複式洋房

唔會

子爵府

開心吸收勳章 BK Milk勳章

no

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

flower_1437 發表於 13-7-24 15:53
有冇jm係長頭髮又大近視,半夜摸黑去廁所開燈時,係鏡見到自己披頭散髮既朦朧樣以為見鬼,其實係自己。:qui ...
我試過一次,有晚去廁所無開燈又無閂廁所門…
我低住頭we we,抬起頭休褲前面D頭髮就跌落黎庶住隻眼…我以為有個黑影企左我前面
真係嚇鬼死我

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

mickey0721 發表於 13-7-24 15:55
我都係

大宅

唔會

珍珠宮

我係長髮近視,廁鏡仲要對住廁所門口
但我無試過自己嚇自己,一黎少無夜尿,二黎慣左落床都會帶眼鏡
人生不如意事十常八九,最緊要跌低咗識爬番起身!活在當下,珍惜所有。

珍珠宮

我常常疑神疑鬼,尤其大肚後,只要老公返夜班,我就好像半夜聽到D聲音,例如膠袋聲。

首頁

尾頁

跳至