單親天地

跳至

首頁

尾頁

民房

送 烚奶器一個 (已送出)

送 烚奶器一個

黃色小鴨, 最好元朗交收, 可pm我查詢

希望可以送到比真的有須要的mama 手上!

[ 本文章最後由 bb@unicorn 於 07-12-29 22:18 編輯 ]

大宅

徴求: 奶粉卷 (任何)

如果有唔岩食的奶粉卷可以送給我大女
大女很喜歡飲奶, 有唔要希望可送給我們

大宅

送出二手學行車一架, 沙田自取

http://www.flickr.com/photos/22233171@N03/

代友送出二手學行車一架, 沙田自取. 送給單親媽咪/有需要的媽媽,要的話請版面留言!

不可转售。請自重.

已送給芝士腸. 俾佢朋友.

[ 本文章最後由 mammamiae 於 07-12-30 19:34 編輯 ]

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

免費送出 X'mas Tree 三呎

免費送出 X'mas Tree 三呎

X'mas Tree 用了兩個星期, 精品店購入, $78, 3呎高, 可收合, 無燈飾, 無飾品, 將軍澳。

免費送出,
interested party, please PM me to collect from Sheung Tak 商場。

侯爵府

Nestle 金裝助長奶粉 sample 一包_免費

免費送出Nestle 金裝助長奶粉 sample 一包, 想要既 mami 就 pm 地址比我喇!!

大宅

送出書枱及長椅

送出書枱及長椅

書枱上櫃下枱,
長椅約梳化長度,有軟墊

須盡快自取
有興趣請留電郵看相

男爵府

原文章由 mammamiae 於 07-12-28 15:28 發表
http://www.flickr.com/photos/22233171@N03/

代友送出二手學行車一架, 沙田自取. 送給單親媽咪/有需要的媽媽,要的話請版面留言!

不可转售。請自重.

你好呀!你可唔可以送俾我朋友丫,佢係單親媽咪黎架,最細個bb而家十個月大,我朋友佢屋企冇電腦我先幫佢問咋?

大宅

原文章由 芝士腸 於 07-12-29 17:19 發表

你好呀!你可唔可以送俾我朋友丫,佢係單親媽咪黎架,最細個bb而家十個月大,我朋友佢屋企冇電腦我先幫佢問咋?

可以. Please check PM for contact phone number.

大宅

送出單人床/電視組合櫃/L型兒童床/書櫃連衣櫃

送出單人床/電視組合櫃/L型兒童床/書櫃連衣櫃

須盡快自取,全部要拆缷取走
如要看相,請pm留電郵

子爵府

好媽媽勳章

急~徵bb床

幫朋友搵bb床...因為朋友經濟出現問題...bb出世到而家個幾月...仍然訓沖涼盆...如果有媽咪有bb床唔要...請問可否平讓或者送出...有請pm我...

[url=http://lilypie.com][img]

男爵府

已送比 xo883 ,
不要再pm我

thx!

原文章由 Josa 於 07-12-28 05:55 發表
共有26塊
有英文字母 大、小楷 (可拆出來)

因屋企裝修,鋪晒塵
用水沖沖便可

希望送比單親人士

有意請 留言 or PM我

~~深水步MTR拎

男爵府

已送比 Tsz05 ,
不要再pm我

thx!

原文章由 Josa 於 07-12-25 01:02 發表
共7件
有短袖衫,背心、長褲,連身裙
《全部都係大碼》

唔可以話好新,
如果唔介意要的話,
請此留言。

單親mami先,thx!

只限 sham shui po mtr 交收 ...

大宅

送出:初生嬰兒用品/6mth+玩具

0-6個月bb衫一袋
-帽 x 2
-襪仔/腳套 x 3
-窩枕 x 1
-包被 x 1
-短袖燈芯絨水手夾衣 x 1
-袍仔 x 4
-羊毛衫 x 2
-薄夾衣 x 2
-衫仔 x 3
-嬰兒塑膠手搖 x 1

玩具4件(適合6個月以上bb)
-vtech 瑣匙形發聲玩具 x 1
-發聲入波波玩具 x 1
-2in1膠鼓/鐵片琴連膠鼓棍 x 1
-5in1音樂活動圖畫玩具 x 1

已上物品唔算好新,大埔中心交收,介意請勿pm,thanks﹗
Good parents give their children Roots and Wings. Roots to know where home is, wings to fly away and exercise what's been taught.

男爵府

好媽媽勳章

送出:Nuk 70%new milk bottles

送出:Nuk 80%new milk bottles

-2 small milk bottles
-6 large milk bottles
(all without nipples)

Single mama first. PM me if interested.

首頁

尾頁

跳至