單親天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 贈送 / 徵求孩子用品請進

有冇媽咪可以送出bb初生用品給我,因為我家姐就黎生一月預產期,醫生話頭仔一早轉左可能會早產,請問有冇..有心人送出bb用品呀?
如果有,請pm我,ok??
★各位好!我叫盈盈豬★ 盈盈video 《我係2004年2月28日,係屯門醫院出世》 盈盈豬趣味小天地 <------相簿

別墅

熱血勳章

有冇媽咪有初生奶粉平售or送出呀~急

別墅

請問有冇人有床圍送出,比我家姐呀
如有請PM我,OK?
★各位好!我叫盈盈豬★ 盈盈video 《我係2004年2月28日,係屯門醫院出世》 盈盈豬趣味小天地 <------相簿

別墅

徵求
各初生bb用品,我朋友有左4個幾月,會做一個單親媽媽你地有咩都可以比佢!因佢而家咩都無!
如有請PM我!
THANKS!

愛一個人! 要了解,也要開解;要道歉,也要道謝;要認錯,也要改錯;要體貼,也要體諒; 是接受,而不是忍受;是寬容,而不是縱容;是支持,而不是支配;是慰問,而不是質問;是傾訴,而不是控訴;是難忘,而不是遺忘;是彼此交流,而不是凡事交代;是為對方默默祈求,而不是向對方諸多要求; 可以浪漫,但不要浪費;可以隨時牽手,但不要隨便分手。

洋房

有冇人有a+1 可以送比我�平售呀 ?

洋房

hi~
我有一張bb床,
都好新..
只係刮花左一部份冇左油..
你唔介意花左我可以送出^^
如果冇人要我都係掉左佢..(好浪費)
你要的email我啦[email protected]
我個仔仔叫"小肥"

禁止訪問

民房

Dear Leshita,

本人巳申請到公屋, 正需要一些家私, 若你的床玉還未送出,可否與本人聯絡 PM給我, 謝謝!

Ven

禁止發言

別墅

Re: bb衫一袋(已送出)

送出bb衫一袋 for new born baby 有興趣可與我聯絡!

大宅

大宅

誠徵手推車.....如有.....請pm我....謝謝!!!!

洋房

Hi.I am Karen.My delivery date is 11-4-2005.
I have interest in your new baby clothes. Thanks for your generosity. Contact me at 23525105. t

洋房

Hi, I am Karen. My delivery date is 11-4-2005.I have interest in your new baby
clothes and the breast pads. Thanks for your generosity. Contact me at 23525105.

洋房

Hi, I am Karen. My delivery date is 11-4-2005.I have interest in your new baby clothes and the toys. Thanks for your generosity. Contact me at 23525105.

洋房

Re: 送出: 2-2.5歲女童衣服

Hi, I am Karen. My delivery date is 11-4-2005.I have interest in your new baby clothes . Thanks for your generosity. Contact me at 23525105.

大宅

Re: 送出 **sorry 已經送出**

1. 送出BB女衫1袋,合初生至3個月(有幾件厚夾衣)。
2. 送出微波爐烚奶樽器1個,一次5mins可烚3隻奶樽。
3. 送出美素恩媽咪奶粉(400G)2罐
4. 送出金裝愛兒樂S26(400G)1罐
5. 送出 CHICCO BB車 因此BB車較窄,我BB唔啱用同埋架車收起比較麻煩。好處係可拆出做car seat同理架車無壞。

限20-FEB下午 將軍澳坑口站交收。

禁止訪問

誠徵奶粉

子爵府

Re: 誠徵奶粉

送出能恩低敏1奶粉400g給有需要既單親mami, 2006到期. 請在傍晚6pm後鑽石出mtr交收.

複式洋房

請問有無人有石油氣雙頭爐呀!

請問有無人有石油氣雙頭爐呀!送出or平售,因本人是個單親媽媽無咩錢..想找個二手既爐,等坐月方便d

hi,你地好嗎? :-)

首頁

尾頁

跳至