單親天地

跳至

首頁
12345...56

尾頁

大宅

Re: 贈送 / 徵求孩子用品請進

Nuk奶樽:
.九成新 250ml(大)x 5 pcs。(已送)

美樂寶奶粉Sample,連現金優惠券:
.愛他美幼兒成長奶粉,一歲起適用,兩包。
 (請附回郵信封)

禁止訪問

大宅

送出...
一小袋BB boy衫 (初生- 6months) and 一張包被(有點殘)
只送給有需要既單親mama, 如合pm我約取

荃灣 Jusco or Tai Koo MTR 交收 :-P
>>>>>????

水晶宮

[size=small]送出揹帶,紅磡區. 有相,好新,粉紅色

有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

洋房

各位好心既媽咪,

請問有無人可以送一d初生bb用品或衣服或玩具俾我呀?
或者識合2歲女孩和3歲的兒子穿的衣服,用品或玩具呀?
以前對子女用過o個d蒸奶瓶, bb車, 背帶等都已經壞o左.我一個女人, 只靠綜援小小錢去過活, 無咁多錢去買新的,所以請各位好心媽咪, 可以送或用超低價賣俾我呀? 麻煩晒你地呀

我會感激不盡. thx a lot

男爵府

送出初生裝噓噓樂尿片22片
元朗市中心交收

大宅

我有一個Avent 電子奶瓶消毒煲可送出, 荃灣交收, 有意Pm我

複式洋房

已送出, 謝謝!

大宅

已 送 出

複式洋房

送出:請問有冇媽咪同bb一齊訓架,我有張黑色雙人碌架床(可連床褥)放心有透明原裝膠紙包著的很乾淨沒拆開過,如合用請PM我!天水圍區交收

大宅

ありがとう!!!

子爵府

好媽媽勳章

本人與男友一直也沒有結婚便誕下我的宝貝女,最近我哋分咗手,現需獨自照顧一名3個半月大的BB女,希望有好心媽咪幫到我!Thanks a lot!!!

不要五十步笑一百步;不要看見人地眼中既刺而忘記了自己眼中的樑木;做人要對得住自己~

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

本人有媽媽寶寶no:148,169,179,180181.
#媽媽no:2,4.
BABY no:101,104,105. 送出
和送出一些哺乳資料.

大宅

電子奶瓶消毒煲

hello plee.
check your pm please.
ありがとう!!!

別墅

我有dBB二手衫仔0-8個月的2大包,給有需要人仕,有需要的可PM我,沙田大圍取貨。 :-P
瑗瑗BB女[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid139/p0ac2648a663a4a2dabe4beca679a42f9/f7009e02.jpg.thumb.jpg[/img]

大宅

送出:Gerber 手指餅:

七條,2004年7月到期。

請附回郵信封郵寄交收。有意請PM我。

男爵府

好媽媽勳章

CAN I HELP U?? PLS TELL ME PLS?? :idea:
"彤豬b"愛"彤豬媽" "彤豬爸"愛"彤豬媽" :-) :-) :pint: :pint: :-)[img align=left]C:\Documents and Settings\User\My Documents\My Pictures\carton[/img]

別墅

Lok1206

What can I help you?

大宅

arashi 寫道:
各位好心既媽咪,
請問有無人可以送一d初生bb用品或衣服或玩具俾我呀?
或者識合2歲女孩和3歲的兒子穿的衣服,用品或玩具呀?
以前對子女用過o個d蒸奶瓶, bb車, 背帶等都已經壞o左.我一個女人, 只靠綜援小小錢去過活, 無咁多錢去買新的,所以請各位好心媽咪, 可以送或用超低價賣俾我呀? 麻煩晒你地呀
我會感激不盡. thx a lot

Dear arashi,
我個BB剛剛5個月大, 佢用剩半包妮飄初生(NB)紙尿片, 若合用可PM我 (免費的), 不過我要返工, 可能要夜晚/六日才可親自送到地鐵/火車站比你. 你BB幾多月出世?

明傑爸爸.

首頁
12345...56

尾頁

跳至