論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

我信唔信佢好呀!

我工人做左2個月, 每次放假都8:00pm前回家, 今日9:00pm都唔見人, 9:10pm打電話返來話搭錯車, 又話周圍冇人, 所以借唔到電話(佢本身係冇手提), 到借到電話打返來又話唔知自己響邊, 隔離有個男人好似講印尼話, 又好似講英文, 但我又聽得好清楚, 跟住就斷線, 再打去個來電顯示電話, 個男人就話唔識中文, 佢用英文講又唔知佢講咩! 唉! 而家都唔知佢走鬼左去邊, 我老公揸車出去搵又搵唔到, 放咁多次假都識搭車, 今日就話搭錯車, 仲要咁遲先打電話俾我, 都唔知信唔信佢好? 不如你地俾d 意見呀! 如果佢返到黎我應該點做?
佢平時做野都o.k., 但今次咁鬼樣, 都唔知有冇講大話, 咁點呀?
我是你的血液 通過你的血管 經過你的心臟 走遍你身體每一個地方--I Love You 小俊B & 細細妹

大宅

Re: 我信唔信佢好呀!

一個字博炒, 我工人都係咁, 佢一定係講大話, 佢下次會更遲, 我的兩次後都要炒, 我工人做事100分, 但我冇得揀, 因佢唔聽我話

珊瑚宮

好媽媽勳章

佢肯定出咗去溝仔la,條仔仲同佢兩個夾埋吹水呃你tim

禁止訪問

好媽媽勳章

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

咁既大話都講得出... :lol:

大宅

畀面勳章

Thanks! 各位!
佢返到黎好似好驚咁, 又話今日去左agent屋企玩, 差不多走既時候agent揾佢, 跟住趕住返來就冇睇幾號車, 見紅van就上, 所以搭錯車, 又講得出價錢唔同左(佢平日開工係唔洗出街), 等我聽日問agent睇下佢係咪真係全日去左agent屋企玩, 如果係既話佢就唔係同個男人一齊啦!

因為我住元朗石崗果邊, 真係有機會唔知去左邊同周圍冇人架, 而我老公話真係有架23號van入去D村度, 最慘佢本身又冇手提, 真係唔知佢有冇呃我呀!

不過, 我都唔會咁信佢講野, 好似sweetcouple咁講, 整番封warning俾佢先, 唉! 工人都係信唔過GA LA!
我是你的血液 通過你的血管 經過你的心臟 走遍你身體每一個地方--I Love You 小俊B & 細細妹

首頁

尾頁

跳至