跳至

首頁
12345...11

尾頁

別墅

Re: 心思心意郵票part II (請各位已報名的媽咪入黎)

[size=x-large]請各位媽咪緊記於30/11前將所需要的資料發電郵給我, 否則將會由後補媽咪補上, 謝謝!

大宅

Re: 心思心意郵票part II (請各位已報名的媽咪入黎)

lingq:

我早幾日已寄出三份form給你及尋日已入數, 另send了六張相, 你收唔收到? 有無問題? 等你回覆. thanks
~只要有夢想,凡事可成真~

洋房

Ling Q,

我今日(26Nov06,18:45)已經transfer咗$158.65入你account,Ref#5026, 請你check吓啦;我明天會寄埋份form俾你。thanks

別墅

[size=x-large]請各位媽咪緊記於30/11前將所需要的資料發電郵給我, 否則將會由後補媽咪補上, 謝謝!

大宅

LingQ,

我 armarm send 咗相去你 e-mail la,請你 check 一 check 我有冇 send 漏嘢比你,thanks!

別墅

LingQ
我再send

大宅

親子王國15週年勳章

LINGQ,

我剛剛email 左相及資料給你,請check email。Thanks !

大宅

lingq:

hello, 我想問下你有無收到我個email, 我已入錢及寄form給你, 請回覆我有沒有問題. thanks
~只要有夢想,凡事可成真~

別墅

LINGQ

我已重新sent 過d 相e-mail 給你, 但你還沒覆我是否ok, 很心急呢? 因為我要等你覆我ok, 我才可以sent form 給你, 因為你張form 要貼相呢? 請覆我呀, 我已pm我的電話no給你, 你直接覆我吧, thank you.

midco Chow

大宅

LINGQ,啱啱send左相比你啦,請confirm ok 唔 ok,thanks!

複式洋房

Ling Q,
我昨天 (28/11) 已e-mail了相和資料給你, 請抽空回覆我和給我a/c no.
唔該晒~

別墅

各位媽咪...真係十分唔好意思...本來我set咗個deadline30/11之後, 應該要做返d統計及準備工作...但由於我早幾日全家返咗大陸探親, 返黎之後老公就病咗, 仲因為咁搞到我同bb有家歸不得, 而家滯留咗係媽咪屋企, 所以一路都用唔到電腦...我而家都係借我妹妹部notebook頂住一陣先~~~我希望呢兩日返到屋企有時間盡快update返d資料俾大家知.....[size=large]真係非常抱歉~~~

大宅

我地麻煩晒你就真啦!小心身體呀,呢兩日d天氣仲係好飄怱,健康要緊•

洋房

Ling Q,

儍啦!依家係我哋唔好意思就真!你同你老公要保重身體呀,bb要你哋照顧嫁嘛,我諗你返到屋企一定會好忙,搞點你自己d嘢先啦!唔駛介意喎,唔通你幫遲我哋一陣都唔得咩。

子爵府

helenhung23 寫道:
Ling Q,

儍啦!依家係我哋唔好意思就真!你同你老公要保重身體呀,bb要你哋照顧嫁嘛,我諗你返到屋企一定會好忙,搞點你自己d嘢先啦!唔駛介意喎,唔通你幫遲我哋一陣都唔得咩。

我老公都病呀~~~大家都要保重身體唔好病呀...& thx so much!ling q!
兩個都係我心肝定>3<

大宅

噢, 到了 deadline? 咁家陣仲可唔可以 join ar, 唔得我都會順服, 得更係 of course good laaaaaa !!!
一家四口

大宅

LingQ,

你休息吓先 la,身體緊要呀!你已經幫大家做咗好多嘢,都唔知點報答你好!

洋房

Ling Q,

別墅

[size=medium]最新情況

(a) 報名名單
--------------------------------------------------------
B 組
--------------------------------------------------------
1. chaimaa ------ 2套*PAID*----#10&11齊相&form
2. crystallam519----1套
3. acpurples---------1套-----#6欠郵票相
4. fiti ------ 1套------#3已收相
5. connie1025----2套--------#13,14已收相
6. 羊咩太太--------1套--------#12
7. 趴地熊----------1套*PAID*-----#1齊相&form
8. saurus---------4套*PAID*---#4.5.7.8齊相&form
9. mslamlam-----1套-------#9已收相
10. ef_01y--------2套

Total : 16套

C 組

1. mslamlam ------ 1套----------#2已收相
2.vickylui0421----- 1套----------#6已收相
3. ronni ------- 1套 --------------#3
4. midcochow----2套------#14, 15*PAID*齊相&form
5. June2006 ------ 1套 已收相
6. acpurples---------1套-----#9
7. lingsky------------1套---------#12已收相
8. helenhung23----------2套----#7 已收1套相&form
9. Vero--------1套--------#1*PAID*已收相&form
10. DapDap-----------1套------#10已收相
11. alkyng----3套---#8, 11, 16*PAID*齊form欠1套相
12. skchiu----------1套

Total : 16套

洋房

Ling Q,

1) o甘我想改要position#4 & 5,可以嗎?
2) 我已sent咗另一set相給你by email,請check吓啦!
3) 張form今日內也會寄出,thx!
4) 今日 (26Dec 15:09 Ref#4056)已轉咗$158.65入你account,請check吓。

P.S.你老公好番喇?天氣忽冷忽熱你同bb都要小心著涼!

首頁
12345...11

尾頁

跳至