自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問各位可有用過Nokia Lumia 720手機?對比Samsung,sony,那一隻牌子容易操作?因為是買给老人家用,要價錢中价,mon又要大,因某些牌子有負面新間,末知怎選擇.謝謝各位的寶贵意見.

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

回覆:Nokia Lumia 720手機 vs Samsung,sony

windows phone 應該難用過 android機,你自己有用過先好出俾屋企人用,唔係連你自己頭痕埋一份就唔好啦

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:Nokia Lumia 720手機 vs Samsung,sony

Window老人家比較難上手, 買返三叔, htc果啲啦, 佢都係基本咁用, 負唔負面都冇問題

大宅

Yubi.T 發表於 13-7-27 12:14
windows phone 應該難用過 android機,你自己有用過先好出俾屋企人用,唔係連你自己頭痕埋一份就唔好啦:hap ...

Thanks

大宅

Yubi.T 發表於 13-7-27 12:14
windows phone 應該難用過 android機,你自己有用過先好出俾屋企人用,唔係連你自己頭痕埋一份就唔好啦:hap ...

Thanks Yubi.T

水晶宮

2018復活節勳章 15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

lumia for 老人家? no waymouth:

大宅

回覆 TMC3012 的帖子

Thanks TMC3012

大宅

老人家是60歲左右.都識用computer上網.如果單用window phone上網,take phone是否太難?

大宅

chamomile 發表於 13-7-27 12:40
lumia for 老人家? no way

Thanks chamomile

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:+本帖最後由+191169+於+13-7-27+12:55+編輯

原帖由 191169 於 13-07-27 發表
Window phone介面冇a制式咁方便, 你可以帶佢去試下啲機啦

水晶宮

2018復活節勳章 15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

191169 發表於 13-7-27 12:54
老人家是60歲左右.都識用computer上網.如果單用window phone上網,take phone是否太難?
...

如果 Lumia 真係以價錢取勝,咁都或者可以考慮!

講真我自己有用過 iphone 同 android 機

我亦試用過 Lumia,我自己就超唔慣!

或者你可以自己去百記試下真機先

最好帶埋老人家去比較下!

首頁

尾頁

跳至