興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問各位可有用過Nokia Lumia 720手機?是否簡單易操作?又請問那隻smartphone較簡單易操作?要求mon,价錢適中.因為是買给老人家用. 謝謝各位的寶貴意見

男爵府

回覆 191169 的帖子

如你不是一定要用FULL EXECL OFFICE功能, 其實無必要買WINDOWS PHONE.
如你俾老人家用, ANDROID機, 小米2S, SAMSUNG GALAXY CORE , [size=18.399999618530273px]LG Optimus F5

[size=18.399999618530273px]可裝BIG LAUNCHER,

https://play.google.com/store/apps/details?id=name.kunes.android.launcher.activity

控作更簡便

191169  Thanks taddy58  發表於 13-7-27 12:57

別墅

今日行過3台門市介紹

$110 x 32月 = 3G冇限 + S3 MINI
**($1000預繳)

SALES 話做埋明天就完 (28/7)

伯爵府

回覆:Nokia Lumia手機

絕對唔建議 windows phone, 你唔識時都塭唔到人問,你重比老人家用?

要簡單無失手,一定係iPhone,樣樣Lock住,重得一粒制,一定無得錯。

大宅

circleda 發表於 13-7-27 21:57
絕對唔建議 windows phone, 你唔識時都塭唔到人問,你重比老人家用?

要簡單無失手,一定係iPhone,樣樣Lo ...
Thanks.

大宅

circleda 發表於 13-7-27 21:57

要簡單無失手,一定係iPhone,樣樣Lo ...
Thanks.

大宅

jojkwok 發表於 13-7-27 21:34
今日行過3台門市介紹

$110 x 32月 = 3G冇限 + S3 MINI
Thanks jojkowk

你指Lumia 720.咁即是Total $3,200,重冇限上網?

別墅

回覆 191169 的帖子

$110 X 32 = $3520

仲有.... 機唔係 Nokia Lumia

係 "SAMSUNG S3 MINI"

首頁

尾頁

跳至