跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: 有無bb打

依..... 你吔啲 b 第 3 日已經發燒... 健康院姑娘話要第 5 日 先會開始燒架..... 佢仲話未到 5 日燒要 see dr. 喎
garfield123 寫道:
可唔可以做個小統計 :

網名.......第幾日發燒 & 度數.....打針診所 [健康院 / 私家]
CT2Baby.....第9日(38.x)........健康院
AK+BB........第3日(40.x)........健康院
GARFIELD123第3日(38.X)......健康院

子爵府

CT2Baby 寫道:
[quote]
[quote]
CT2Baby 寫道:
garfield,
yes,kk以前對脾都ok ,節得幾深架,不過一來病完二來長高左,咁now就 ,仲有塊面仔拉長左,無以前咁baby face lu,真係好miss 佢around 6-9months時既baby feel ar :lol:

CT,
你仲有機會!生多個啦! :mrgreen: [/quote]

除非中左6合彩,仲要係 within 呢2 年內,否則都唔會生lu [/quote]
ct,
呢d野講唔埋! :mrgreen:
有意外嘛!

男爵府

今日已經係打完針之後既第11 日喇, 依然未有跡象...但其實真係唔知究竟係發左出黎好d, 定唔發好d...

子爵府

PEG,
我計錯左!
應該係第四日先發燒!
姑娘淨係話第五至十二日發燒,無話早左燒要睇醫生喎!?-( ?-(

cubixluk 寫道:
依..... 你吔啲 b 第 3 日已經發燒... 健康院姑娘話要第 5 日 先會開始燒架..... 佢仲話未到 5 日燒要 see dr. 喎 [quote]
可唔可以做個小統計 :

網名.......第幾日發燒 & 度數.....打針診所 [健康院 / 私家]
CT2Baby.....第9日(38.x)........健康院
AK+BB........第3日(40.x)........健康院
GARFIELD123第3日(38.X)......健康院
[/quote]

侯爵府

garfield123,

因為如果係針藥反應既發燒, 係5-12日先會出現, 咁如果早過5日就發燒, 就可能係其他病菌引至既發燒, 所以咪叫你帶bb去睇醫生囉.

我果間健康院都係咁叫我架.

[quote]
PEG,
我計錯左!
應該係第四日先發燒!
姑娘淨係話第五至十二日發燒,無話早左燒要睇醫生喎!?-( ?-(

[quote]
cubixluk 寫道:
依..... 你

首頁

尾頁

跳至