跳至

首頁

尾頁

洋房

元朗英藝有無學前班

Hi
元朗英藝有無學前班
唔知呢間好定係珈琳好

複式洋房

Re: 元朗英藝有無學前班

Yes, Zenith has nursery class. My younger daughter started to study in Zenith in Yuen Long when she's 2.

大宅

evacheong 寫道:
Hi
元朗英藝有無學前班
唔知呢間好定係珈琳好

英藝有PLAYGROUP及N1的, 你可以打去約時間參觀下

大宅

rani,

我想問吓英藝o既程度係咪比其他幼稚園深一級o既呢,同埋n1o既workload大唔大,是否全英教學o家,唔該指點吓,thanks a lot.
rani 寫道:
Yes, Zenith has nursery class. My younger daughter started to study in Zenith in Yuen Long when she's 2.

洋房

hi hi
我都想同我女女報出年N1,有時間交流下啦
http://hk.myblog.yahoo.com/jw!jhq7CKuaBR5xSWHhCqi2IdJ6i1I-/gallery

男爵府

請問有冇人知道元朗英藝電話號碼?

洋房

我個仔出年6月 2歲啦.
現在都好頭痛唔知同佢報邊間幼兒園
其實N1 需唔需要選擇咁貴學校呢?

公爵府

好媽媽勳章

2470 9338
yu-ma 寫道:
請問有冇人知道元朗英藝電話號碼?

複式洋房

Just checked with Zenith. It will be a Parent-kid Englist playgroup by a UK teacher for bady under 2 yrs old. About HK$ 500 for four 1.5 hrs lessons. They have playgroup offered on Tues, Thur and Sat. Does anybody have other suggestions. How's kids corner?

子爵府

evacheong

我仔仔出年都會入讀英藝全日班架
我本人唔係咁鍾意咖琳,我當初都諗住揀佢架,我一去到想囉報名表有人好冇禮貌咁同我講話e到冇報名表囉個喎妳要幫仔仔報名就囉齊仔仔d個人資料黎報la,我當堂凸晒眼呀,個到d人真係好冇禮貌
同時已我所知元朗係有兩間咖琳架,一昌係安寧路,一間係千色後面,咁千色後面個間一早知到業主唔再租比佢地都唔一早通知家庭,身等到開晒學10月尾先通知家長會在12月尾會般去安寧路咖琳合併(既兩間變一間)有成200幾個人一次過去晒個邊容唔容納到呀,咁咪變左好細

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

我都啱啱今日報左英藝呀..我個女出年返k1全日..不過我可能會比佢年頭返n1當做預備
tobykin2006 寫道:
evacheong

我仔仔出年都會入讀英藝全日班架

子爵府

portiabb

妳囡囡出年三歲呀,我細仔出年係兩歲8個月所以幫佢報左兩歲班(既nl)

男爵府

好媽媽勳章

My daughter is now 14 months, she has been taking playgroup class since 1 year old. She loves the class very much. Now she is taking one class per week on every thursay.

We joined the free trial class at Kid's corner, but both of us (my husband and I) also feel that 英藝 is much better as compared to the playground, teacher's experience, all hardwares, teaching materials, cost, etc.).

I'm expressing some of my opinion and experience only. not ad. Hope this help.

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

我個女出年8月都係剛剛2歲8個月..不過我報k1..
portiabb

妳囡囡出年三歲呀,我細仔出年係兩歲8個月所以幫佢報左兩歲班(既nl)

大宅

我都想幫我囡囡報playgroup, 等佢習慣群體生活, playgroup係咪隨時報都有得讀架?

mormorchan 寫道:
My daughter is now 14 months, she has been taking playgroup class since 1 year old. She loves the class very much. Now she is taking one class per week on every thursay.

We joined the free trial class at Kid's corner, but both of us (my husband and I) also feel that 英藝 is much better as compared to the playground, teacher's experience, all hardwares, teaching materials, cost, etc.).

I'm expressing some of my opinion and experience only. not ad. Hope this help.

洋房

playgroup 好似要2歲才有得讀,其實歲半都可以報名.

洋房

Hi 你好
其實英藝有無半日制N1???
次中仔仔都係細個,全日制我唔係好放心,太長時間
上個月帶個仔去陳駿基睇醫生,順便問埋珈琳有無報名表取.
佢都話要帶齊資料來報名.我當堂同你一樣好噁言
之後又聽到話珈琳2間接稅合埋一間,我覺得太多人
老師照顧方便都無咁好,仲有環境衛生,聽講校服都好貴,
每個月月尾都好多什費要交

公爵府

好媽媽勳章

evacheong

我個女而家係英藝讀緊全日n1, 另外有半日n1既, 你亦可以先去參觀下學校既環境, 嗰度d老師好樂意解答你既問題架
evacheong 寫道:
Hi 你好
其實英藝有無半日制N1???
次中仔仔都係細個,全日制我唔係好放心,太長時間
上個月帶個仔去陳駿基睇醫生,順便問埋珈琳有無報名表取.
佢都話要帶齊資料來報名.我當堂同你一樣好噁言
之後又聽到話珈琳2間接稅合埋一間,我覺得太多人
老師照顧方便都無咁好,仲有環境衛生,聽講校服都好貴,
每個月月尾都好多什費要交

子爵府

evacheong

係呀好似成千幾蚊半年什費呀,我都覺得成200幾人過到去一定唔夠位同人手不足喱

珍珠宮

身等到開晒學10月尾先通知家長會在12月尾會般去安寧路咖琳合併(既兩間變一間)有成200幾個人一次過去晒個邊容唔容納到呀,咁咪變左好細

咁衰架,我 3 月去睇過,佢地都無提過會搬,仲叫我報名,好彩無報咋
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

首頁

尾頁

跳至