自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

歲 數 折 扣 優 惠

日 航 酒 店 為 慶 祝 18 周 年 紀 念 , 最 近 佢 搞 個 「 生 日 之 星 」 優 惠 , 由 即 日 起 至 12 月 9 日 , 凡 係 11 、 12 月 出 生 人 士 到 日 航 咖 啡 室 食 Buffet , 就 可 以 享 有 同 歲 數 折 扣 優 惠 ; 例 如 你 32 歲 , 就 可 享 有 32%Off , 即 6.8 折 優 惠 , 如 果 100 歲 壽 星 公 食 , 仲 費 用 全 免 , 其 實 都 減 得 幾 勁 幾 吸 引 !
至 於 食 物 種 類 都 幾 齊 款 , 最 近 新 創 菊 花 蟹 皇 碗 仔 鮑 魚 同 「 星 東 擊 西 」 的 石 斑 鮮 魚 粥 , 都 相 當 好 評 , 去 得 食 就 必 試 。

Tel : 2313-4222
我有一個可愛之女兒 ~ みこ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

別墅

Re: 歲 數 折 扣 優 惠

伯爵府

tks
我12月4日生呀

子爵府

醒目開學勳章

哇, 愈老愈平喎

禁止發言

版主

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

我女都係 12月4日 生日

sabina_bb 寫道:
tks
我12月4日生呀
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

伯爵府

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

複式洋房

有無人去試過呀,唔知好唔好食呢﹖

請問一大班人去食,有一大一細生日,係唔係可以用最大的discount﹖

伯爵府

beautymother 寫道:
有無人去試過呀,唔知好唔好食呢﹖

請問一大班人去食,有一大一細生日,係唔係可以用最大的discount﹖

係生日個個人有折咋.
星期五是無飯主婦日

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至