美容扮靚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

禁止訪問

Re: GLYCEL 出左聖誕套裝嘞

伯爵府

好媽媽勳章

Re: GLYCEL 出左聖誕套裝

COLDE,
唔係架, 正路都會教你架 你可以得閒行過任何一間再問下D女仔都得架
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

別墅

CANDY_SAMSON 寫道:
COLDE,
唔係架, 正路都會教你架 你可以得閒行過任何一間再問下D女仔都得架

其實我好驚佢哋會sell我, 所以我要傾住電話入去囉, 唔好聽佢講咁多。原本買$1780, 一收線就買埋$880+$180 ! 買完打畀同事話佢知, 佢鬧我 !
最怕唔好用啫! 好用幾多錢都抵。 :lol:
我眼位好乾, 等我都敷2星期睇睇會唔會好d先!

大宅

Re: GLYCEL 出左聖誕套裝嘞

我就中性, 我家姐油性, 但係我地兩個都用到.
尋日諗住去買齊兩套啦, 點知$880.-個套無晒, 要等返貨; 返貨後我會買兩大一細

唔該晒你呀.....
我而家仲十五十六買唔買好......
我驚買左又唔適合自己用.....
而家又周圍都有X'mas set.....搞到我都唔知買邊set好

別墅

擒晚試

大宅

請問敏感皮膚用唔用得? 唔知可唔可以改善到敏感膚質呢?
我都好想試下,未用過此牌子. 

伯爵府

好媽媽勳章

tracy321 寫道:

我有個FD係敏感皮膚個種人, 佢用左都話正, 不過佢就唔敢用佢隻磨砂, 因為都驚出事 (你知敏感皮膚皮薄架啦).
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

男爵府

B二姑媽:

Can you tell us which shop did you go to do the facial? I have a free Glycel facial coupon. Which shop will not "hard sell"?

Janice
[quote]
B二姑媽 寫道:
我以前都用

大宅

Janice,

我初初去又一城果間冇 hard sell 嘅,後尾去 Causeway Bay 果間,佢有好多獨立房比 D 美容師 sell 客,就係喺果度比佢講到唔開 course 走唔到!不過我噤耐冇去,唔知又一城間 shop 重有冇 facial 做呢.....!

祝你好運!

B二姑媽

大宅

sell: Glycel GSL-Cellular Neck & Decollete Cream 100% new

30g

expired date: Apr 2009

HK$350

registered post included.

Please PM me if interesting. Thanks!

大宅

ME, too. I must have spent more than 40k at Gycel in the last few years.

I "stood" hard in the last 6 months to finish most of my courses.

The thing that made me most angry was that after selling you a new course. After 2 to 3 times, they tried to sell you another one. Then they would say that the previous one didn't suit you or not good enough, therefore must open a new course otherwise no good for your skin. I ended up having more than 30 time facials and took me one year to finish. I never went back for the last 2 facials in case they sell to me again.

Now I only buy their products at Sasa, afraid that they will sell me again.

vivi

大宅

由 COLDE 於 2006-11-27 13:19:50
佢仲有冇教妳點用呀? 唔知係咪我一邊傾電話一邊買, 佢冇教我用ga! 只係教我點join member(即是叫我買多d囉)!

都無咩特別教,都係平日d steps,日頭就用番自己手頭上既野.
反而我覺得join member好喎,有welcome gift eye lotion送,我依家用緊very good

大宅

由 CANDY_SAMSON 於 2006-11-28 17:49:39
引文:
--------------------------------------------------------------------------------

tracy321 寫道:
--------------------------------------------------------------------------------

我有個FD係敏感皮膚個種人, 佢用左都話正, 不過佢就唔敢用佢隻磨砂, 因為都驚出事 (你知敏感皮膚皮薄架啦).

我都係敏感皮薄,用開full set avene, 依家用左glycel幾日都ok, 我仲買左佢支scurb, 用左2次都無事, 磨完仲幾滑添

大宅

我想問呢兩set野可以用到幾耐架??
thanks

伯爵府

好媽媽勳章

seven_dwarfs 寫道:
我想問呢兩set野可以用到幾耐架??
thanks

真係好因人而言囉, 我就可以用足一年, 但唔知點解我家姐就用半年左右, 搞到我次次都要另外貼比佢 :-(
早兩/三個月我都比左上年個套其中的活膚液, 日霜, 同眼部精華素比佢 :-(

伯爵府

好媽媽勳章

好消息, $880.-個套返左貨嘞, 如果之前未用過又或者諗住買黎試的, 可以考慮下咁樣買.
做新會員 (要之前唔係會員, 購物滿$2,000.-就做得) 會有迎新禮品, 有枝唔記得咩野送比你; 然後買$880.- + $1,780.-各一套, 咁會有現金券送給你, 然後再買一套 $1,780.-個套, 就可以以現金券減$200.-.
因為我自己會每款要一套, 而我家姐會要一套$1,780.-, 所以可以慳返$200.-, 都幾好架, 但記住現金券係每買滿$800.-先至可以用一張; 而迎新禮物本身都有一張$100.-現金券, 但只可以買正價貨滿$800.-先至可以用得.
留意一下嘞, 同埋到時諗清楚條數點計

大宅

真係好因人而言囉, 我就可以用足一年, 但唔知點解我家姐就用半年左右, 搞到我次次都要另外貼比佢 :-(
早兩/三個月我都比左上年個套其中的活膚液, 日霜, 同眼部精華素比佢 :-(

原來用到咁耐架......
真係好抵用喎........
我諗我會每樣買一套.....heehee

仲有,我見得晚霜.......咁日霜咪要另外再買囉??

伯爵府

好媽媽勳章

seven_dwarfs,
其實佢除左日霜 / 晚霜外, 仲有一皮24小時潤膚, 睇下你如果單買會買邊隻囉.
你之前未用過佢地D產品咁咪可以做埋會員囉, 購物有分數儲架, 一年有效期, 不過我平時儲極都係得個800分可以換野, 好似係粉底.
你可以先買$1,780.-個套, 然後用佢張$100.-現金券再買$880.-個套, 咁就可以慳$100.-; 另外亦夠購物滿$2,000.-可以做會員, 要埋佢入會禮物, 幾好丫
明唔明點計法呀

大宅

CANDY_SAMSON
我上星期買入左會,得一張買正價800減100的coupon咋,無你所講的買set都用得既現金券呀!

我有朋友又想買1780+一件貨入會,咁應該點買先最抵呢?

伯爵府

好媽媽勳章

littlefatc9 寫道:
CANDY_SAMSON
我上星期買入左會,得一張買正價800減100的coupon咋,無你所講的買set都用得既現金券呀!
我有朋友又想買1780+一件貨入會,咁應該點買先最抵呢?

咦, 無咩? 因為我星期日(26/11)個時去睇, 個SALES講有呢個優惠架, 每購物滿$1,000.-有一張$100.-現金券架; 而你有無用開洗面奶? 如果有就買$1780 + 洗面奶 (好似3XX), 咁就可以入埋會, 有入會禮物; 哦哦哦, 你買880個套當然無啦, 要滿1,000先至有架, 你咪將你張單比你朋友咪得囉, 咁唔駛特登買支洗面奶呀.
不過你張單有無記得你資料? 如果有就唔可以比你朋友嘞 你試下同佢講你幫佢買, 你入會咪得囉

首頁
12345...7

尾頁

跳至