跳至

首頁

尾頁

大宅

阿桐終於識爬啦。

佢噚晚終於成功咁四腳爬,唔係'冷'啦。
[url=][/url]

子爵府

Re: 阿桐終於識爬啦。

桐桐識爬...
恭喜哂

男爵府

恭喜恭喜....

桐桐,下一步係要用手攞野食,如果唔係我搶哂你啦。

毛毛上

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

恭喜桐桐
我匡匡仲係"冷"緊. 阿黃, 妳唔講我唔知, 我以為我匡匡呢d已經叫做識爬 :mrgreen:

hello hello ~~

別墅

Yes, yes

大宅

阿黃...
妳既惡夢開始囉........
要好似看牛咁看實桐桐.........

大宅

congrat !!
]

男爵府

好媽媽勳章

恭喜恭喜 , 我都好想有這些"惡夢"啊 , 唔知呀仔幾時肯由一條"懶蛇"變成"牛"

mr2 寫道:
阿黃...
妳既惡夢開始囉........
要好似看牛咁看實桐桐.........

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Congratulations 桐桐

Next thing she will start to call you "ma ma" :mrgreen:

大宅

好野呀 桐桐,
我天諾要趕快追你喇~~佢依家仲係海獅式

侯爵府

大宅

阿黃,

咩咁啱呀, Marcus仔都係尋日成功地周圍爬, 佢之前就冇經過'冷"呢個stage, 只係手腳協調唔到.

見證住呢個歷史性嘅時刻, 真係好感動 , 仲開心左成日tim.

男爵府

恭喜桐桐! 趕得切參加25/12嗰個爬行比賽 (希望大家都入到圍)喇! 咁你就要開始日日"訓練"佢

大宅

毛毛,我讓你搶多一排先,我要專心爬好D先再慢慢學攞嘢食。

桐桐上

mrsmcdull 寫道:
恭喜恭喜....

桐桐,下一步係要用手攞野食,如果唔係我搶哂你啦。

毛毛上

大宅

醒目開學勳章

恭喜晒! 阿黃, 妳幫桐桐報咗25/12嗰個爬行比賽未呀? 好似30/11截止啦, 晴晴都好想同桐桐一齊爬呀!
我都要密集式train吓佢至得, 上次晴晴有一半時間坐咗0係度唔郁, 比佢爸爸"唱"到依家
BABY FACE          HONEY BABY

大宅

丁丁,阿桐'冷'得好型嫁,好似人哋警察訓練係個泥地到 '爬' 咁嫁。

jencheng,阿桐都係無端端開始爬,我見到都好suprise 嫁。或者你今晚番到屋企佢爬俾你睇呢。

TobsterBB,有陣時阿桐搵我,佢都會 mama mama mimi mimi 咁叫嫁。

TobsterBB 寫道:
Congratulations 桐桐

Next thing she will start to call you "ma ma" :mrgreen:

大宅

bighip,真係好開心呀,我見到佢識爬,我就好似儍婆咁勁拍手係到笑。但係佢只係爬得幾步,仲未周圍'去'住。

可惜爸爸噚日去咗街,見證唔到呢個歷史性嘅一刻。

bighip 寫道:
阿黃,

咩咁啱呀, Marcus仔都係尋日成功地周圍爬, 佢之前就冇經過'冷"呢個stage, 只係手腳協調唔到.

見證住呢個歷史性嘅時刻, 真係好感動 , 仲開心左成日tim.

大宅

paupau, fslwkl我報咗名la,希望我哋都可以入到圍,一齊比拼吓。

fslwkl 寫道:
恭喜晒! 阿黃, 妳幫桐桐報咗25/12嗰個爬行比賽未呀? 好似30/11截止啦, 晴晴都好想同桐桐一齊爬呀!
我都要密集式train吓佢至得, 上次晴晴有一半時間坐咗0係度唔郁, 比佢爸爸"唱"到依家

男爵府

要下個月先至入唔入到圍, 好心急呀

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

I wish my daughter can call me "ma ma" ar :cry:

YSWONG18 寫道:
TobsterBB,有陣時阿桐搵我,佢都會 mama mama mimi mimi 咁叫嫁。

首頁

尾頁

跳至