跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 各位孕婦肚臍中間是否有一條直線紋?

我很早就有直線紋嘍,好彩至今未有妊脤紋.....

別墅

我條近排都深色左,不過都好始開始變深色,我第一胎約半年到就無咗,唔知呢胎係咪一樣。...

大宅

近來沖涼都有發覺有一條啡色直紋, 仲好似越來越深色添, 係咪遲d生完bb會退架呢?

大宅

我之前問過醫生, 佢話條紋未必人人有, 就算有, 都有深淺之分, 主要係媽媽本身體內既黑色素多唔多, 多既話,會早出同好深色, 少既話就可能冇或者好淡, 生完會淡返, 但幾耐先淡返, 就個個都唔同, 有d貪靚既媽媽, 會去美容院, 或者用果酸令條紋淡d

大宅

dj.hkhk 寫道:
我仲未有條線, 不過呢2日個肚臍卒之平左了(我見大家一早就平, 我仲以為我唔會添...)
我都係好多毛毛在肚皮上, 好醜怪呀 :-(

你個係咪仔黎呀?因為我都係肚皮上有好多毛毛呀?我都係仔仔黎呀!

子爵府

好媽媽勳章

鳴~鳴~ 我就慘la~ 我唔知是我看唔到定塗不到, 我初初起勢塗肚慈對上的位, 早兩日才發現原來我肚慈下的位出左好多條蟲蟲痕跡ah~ 可能平時我個肚定住, 我看唔到ah~~ 還要俾我老公笑tim~~ 鳴~鳴~~

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

MUNTUNG:

咦, 我個bb係女女wor...
:p
MUNTUNG 寫道:
你個係咪仔黎呀?因為我都係肚皮上有好多毛毛呀?我都係仔仔黎呀!

小天使:
你好搞笑啊,
我也看不到肚臍下面. 要磅重時, 要由老公幫我睇幾重, 哈哈~
小天使 寫道:
鳴~鳴~ 我就慘la~ 我唔知是我看唔到定塗不到, 我初初起勢塗肚慈對上的位, 早兩日才發現原來我肚慈下的位出左好多條蟲蟲痕跡ah~ 可能平時我個肚定住, 我看唔到ah~~ 還要俾我老公笑tim~~ 鳴~鳴~~
THE CORDS ARE NEVER REALLY CUT.

複式洋房

我條線當我有左兩個月左右就出現了,而且好似越來越深色呢,嘜你地肚臍是平的?我的是突出來的呢,而且四周一圈咖啡色的,又多毛毛,所以有時覺得好核突,不過老公話無所謂,個個都是甘嘎啦,呢D是人生必經的,希望生完後可以快D褪色啦。
霖霖豬

首頁

尾頁

跳至