嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問邊到有BB 18M 嬰兒屋企保暖鞋??

我想買對家居著BB 18M 保暖鞋, 唔知邊到有??? 請指教
Anson & Anise

大宅

Re: 請問邊到有BB 18M 嬰兒屋企保暖鞋??

不如你試下o係二手市場睇下。

民房

mothercare

大宅

for your information only.

其實醫生話係屋企最好唔好著鞋, 對bb腳仔發展唔好. 而家咁多小朋友有扁平足, 同係屋企著鞋有關. 有d媽咪可能冇俾bb在家著鞋, 但就在屋內鋪地毯同軟墊, 都唔好架,, 會有扁平足.

侯爵府

yahoo 拍賣見到有

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

但係冬天天氣咁凍, 而我仔對腳又大, 有防滑既襪仔又唔 arm 佢著, 咁凍天氣在地板上行, 會唔會凍傷腳仔呀?

男爵府

我啱啱買咗兩對jack & lily, 一對比我囡囡冬天當拖鞋著, 一對比我囝囝做學行鞋, 個鞋底好薄, 我覺得幾好

複式洋房

Thanks mami, 冬天咁凍, 唔著對鞋/襪係屋企周圍行, 好慘wow , 不過我都明唔好成日著鞋, 所以只係想買對薄薄的.

pandacat_bb , 想問jack & lily係邊到有得買及幾錢呀??? thanks......
Anson & Anise

男爵府

nicki_416,

我係另一個post同另一個mami傾開, 你click here睇下啦

佢最大有3-4yrs size架

大宅

12~18個月

robeez~~~bb鞋
因為親戚買多左我個女仔唔岩著
我個女著緊好舒服
$200包郵

男爵府

我見到chicco有保暖防滑襪, 幾厚
;-)

複式洋房

yonniemarn 寫道:
for your information only.

其實醫生話係屋企最好唔好著鞋, 對bb腳仔發展唔好. 而家咁多小朋友有扁平足, 同係屋企著鞋有關. 有d媽咪可能冇俾bb在家著鞋, 但就在屋內鋪地毯同軟墊, 都唔好架,, 會有扁平足.

其實唔著鞋,為左唔會扁平足呢個concept係錯架!
如果你有睇開美國0既資料
佢地0係bb一歲之前係唔俾bb企同行架!
到行同企0既時候就只會俾佢地著有足弓承托0既鞋
唔係話輕同薄,軟棉棉就好架...
咁樣害左bb對腳架
因為足弓係要有野刺激佢而會成形得更靚!
美國視扁平足為disability!患者係唔使充軍,
咁你可以諗下佢地係幾重視呢個問題~
人地俾我地先知先覺!

洋房

old navy 屋企保暖鞋, $75, 有興趣 pm 我呀!

大宅

Dear Lydiang,

What is the size of the pink one ? Any size for 18m - 24m ?

別墅

Hi Lydiang,

I also have interests on the pink one, would you mind to advsie is it have a size for 14 months BB and how much is it ? thx

洋房

仲有這些顏色:

June711, Kira, pls check pm, thanks.

洋房

今日經過花園街近太子有屋企保暖鞋.$20 對.
專營首飾批發.適合小本經營,創業,網上商店.有興趣請PM 聯絡

別墅

What is the length of these 保暖鞋? Do they fit for baby between 18-24 months?

lydiang 寫道:
仲有這些顏色:

June711, Kira, pls check pm, thanks.

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我想問下以下問題:
1). 有沒有15CM既 SIZE?
2). 可唔可以 post 鞋底既 photo, 因為我家是用磚地, 所以怕 bb 滑到.

男爵府

Hi 允輿媽媽 ,

請問對鞋有冇腳跟位??

允輿媽媽 寫道:
今日經過花園街近太子有屋企保暖鞋.$20 對.

首頁

尾頁

跳至