跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 0509 閒聊地帶 PART 19

買左防潮柜,記得買埋D80,甚至買部D200喇。--->我正發夢中••、、

[quote]
LongYin 寫道:
換啦換啦,換間大屋啦,咁我地又有好去處。
買左防潮柜,記得買埋D80,甚至買部D200喇。

複式洋房

D200 降至$12xxx

LongYin 寫道:
mat 爸諗住買d80 丫嘛,upgrade 做d200 唔係好覺,
mandy 未必知,但upgrade 做d2xs 好覺架。 [quote]
labkk 寫道:
換得屋當然upgrade 做 d2xs 啦 仲 d200 咩...
[/quote]

子爵府

執野等收工~~~bye~~~

洋房

我都閃lu ...

禁止訪問

大宅

Happy Birthday ar!
Coco926 寫道:
mat爸1123生日快樂!!

winky 1126 生日快樂!!!

男爵府

睛靈勳章

coco, angela

hehe多謝多謝!

Angela,
昨日已收到你張ecard啦!

男爵府

睛靈勳章

Barry,

我都偷左相啦. 唔該哂!

mandywan00 寫道:
Barry~~
你好似 upload 左 d 懷舊相咁喎 (唔好打我呀.. )

[quote]
LongYin 寫道:
1126 BBQ 既相upload 中,晏d 就有得睇,
不過我影得好差,始終未識用部機既setting,
希望大家唔好介意

1126 bbq

我想問今日到場人仕,有幾多位發覺某人整番直d 頭髮呀。
[/quote]

子爵府

早晨~~~~

d 懷舊相已delete 。

大宅

你又

昨日 mat 有 d 咳, 臨 sleep 比 保嬰丹,
佢 sleep 得好好..

but mat 今朝又咳, 聽到佢有好多痰... :-( :-( :-(

LongYin 寫道:
早晨~~~~

大宅

唔好咁啦...
講下笑o者...

LongYin 寫道:

大宅

早晨~~

mat仔凍親呀? 今日凍左好多呀~~

子爵府

尋晚d 氣溫怪怪咁,唔開風扇又焗,
開又有小小凍,攪到朗言尋晚成晚o依o依哦哦,
咁我米陪佢出廳瞓囉,但佢又有幾聲咳+小小鼻水塞鼻,
係廳三點幾陪到佢六點先抱番入房瞓,
今朝佢起身都仲有幾聲咳,
但應該只係喉嚨乾果種,飲左小小水就無事,
不過今晚返去都要留意下。
mandywan00 寫道:

你又

昨日 mat 有 d 咳, 臨 sleep 比 保嬰丹,
佢 sleep 得好好..

but mat 今朝又咳, 聽到佢有好多痰... :-( :-( :-(

大宅

labkk,
唔換喇, 未買防潮箱就話, 買左又買多舊, e個又要放埋一邊架喇.

況且我真係覺得無咩問題, 相機又唔係bb玩具, 又唔會比佢摸完又食手仔既.

大宅

朗言又有少少咳呀? 大家真係要小心身體呀.

大宅

mat 又鼻水, 又咳咳...

唉... mat 仔個鼻鼻就係弱點....
泡菜就係腸胃...

唔知泡菜點呢...?? 遲 d 打電話比 jolo 先.. 依家應該係 e 生巡房時間...

大宅

LongYin 寫道:
早晨~~~~

LY~~

早~
昨日勁忙...我齋睇,未偷相呀~!! :-(

大宅

係喎....都一陣打比jolo~~

大宅

呢 d 天氣真係好易 中招..
大家都要小心為上...

ly~
今晚留意下朗言 d 鼻水,
鼻水倒流而咳,
萬一咳傷喉嚨就難好,
先要止住鼻水啊... (個人經驗而已)

子爵府

鴨蛋,
d 懷舊相我send去你gmail 啦,其他果d 你上去偷喇。
鴨仔蛋 寫道:

LY~~

早~
昨日勁忙...我齋睇,未偷相呀~!! :-(

首頁

尾頁

跳至