自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

最近續約i-cable上綱月費幾多?

如題

我宜家約 $99/月, 我問過續約最平要 $109/月,
或者 $119/月 + 家居電話

大宅

Re: 最近續約i-cable上綱月費幾多?

我到十二月約滿, 冇續約啦, 佢打電話來話 $94/月 上網, 我都冇續約, i-cable 出名冇禮貌, 冇服務, 冇維修,全部集於一身.

大宅

$119/月 + 家居電話 for 18 months contract.

複式洋房

我問過, i-cable 的sales話要先回機再等1個月後再開始,請問你們的是否延續使用還是要先還機?

顥天善意生英傑 正道仁心立世間

大宅

presea1996 寫道:
我問過, i-cable 的sales話要先回機再等1個月後再開始,請問你們的是否延續使用還是要先還機?

no need to return... and continue the new contract.

男爵府

嘩,我要149/月呀,仲用咗4-5年tim呀,你哋好平噃 ,會唔會唔同區$有分別架?

男爵府

好媽媽勳章

妳地寅係好平喎, 我6月簽新約 141/m(17個月) 有3個月係free of charge的, 即平均1個月$116

首頁

尾頁

跳至