母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

你地用邊款bra?

用鋼線又怕塞乳線,無托出街又好核凸-_-
前者好睇但難拉下餵奶,但後者唔好睇不過方便d@@

你地揀邊款?響邊買?@@
可惡呀!!憎死bk!!!!

禁止訪問

Re: 你地用邊款bra?

大宅

我係妮妮買既, 專係餵奶用而且有鋼線, 我都有用過冇鋼線平d既, 不過著衫真係核凸d, 同埋我驚第時唔餵人奶個胸會墮

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我用010的無wire的,lace幾靚架,佢係每邊成塊bak出黎,就算唔bak就咁拉下餵奶都唔where,好似$17x。在taikoo wing on嬰兒部門口個賣孕婦衫counter買(唔記得個名), 010shop應該有得買。

再加即棄墊,唔現架。

大宅

咁請問即係有無鋼線架?@@同埋幾錢呢?
呂太 寫道:
我係荷花買Emma Jane, 我覺得唔錯!!!

大宅

O REALLY?
我響010買左2個,SALES SELL我的係肉色可拆帶,但係我覺得幾難拉下餵奶呀因為係硬料的@_@"但著衫就好好睇LOR~
我去睇下你講LACE款先~THANKS^^
peaceaa1122 寫道:
我用010的無wire的,lace幾靚架,佢係每邊成塊bak出黎,就算唔bak就咁拉下餵奶都唔where,好似$17x。在taikoo wing on嬰兒部門口個賣孕婦衫counter買(唔記得個名), 010shop應該有得買。

再加即棄墊,唔現架。

大宅

妮妮響邊有呀?@@
我已經覺得墮墮地喇=_= :-( :-( :-(
柔柔mami 寫道:
我係妮妮買既, 專係餵奶用而且有鋼線, 我都有用過冇鋼線平d既, 不過著衫真係核凸d, 同埋我驚第時唔餵人奶個胸會墮

大宅

我淨係知道屯門吉之島, 沙田希爾頓, 荃灣愉景新城都有妮妮, 我買個隻$168/個, 有鋼線, 除個扣就餵得

水晶宮

好媽媽勳章

黛安芬$50一個,好舒服.
有wire同冇wire都有.
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

男爵府

我昨天在花園街買了$20的試試,像跟龍珠$50冇分別.
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

黛安芬唔係無貨喇咩?@@
有wire的易拉下餵奶嗎?
patpat234 寫道:
黛安芬$50一個,好舒服.
有wire同冇wire都有.

複式洋房

黛安芬的有wire係$15x, 唔係50蚊架...

水晶宮

好媽媽勳章

我之前買過,係$50咋.
torawing 寫道:
黛安芬的有wire係$15x, 唔係50蚊架...
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

複式洋房

哎呀, 點解我上次去問佢(始創)
佢話無既... :-( :-(
所以我最後買左010既wire,
同龍珠買左無wire...

禁止訪問

該用戶已被刪除

複式洋房

各位mom睡覺時用邊款bra

洋房

我尋日買咗2個 - 1個有wire $50 ,1 個無wrie$160 ,個sale話淨係得3間黛安芬有得買架,中環、灣仔outlet & 旺角 Pioneer Centre,$50個隻款買完之後就唔出喎,我都打算買多個用,夠平又舒服嗎。

大宅

水婆 寫道:
我尋日買咗2個 - 1個有wire $50 ,1 個無wrie$160 ,個sale話淨係得3間黛安芬有得買架,中環、灣仔outlet & 旺角 Pioneer Centre,$50個隻款買完之後就唔出喎,我都打算買多個用,夠平又舒服嗎。

我都係買呢隻黛安芬$50, 但係我係荃灣千色店都買到

別墅

水婆

請問中環店喺邊?

水婆 寫道:

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊