母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 你地用邊款bra?

我都係買左101,我覺得戴得靚既,但係好難拉落黎,又貴,無wire係護協買,唔出得街lor@@
torawing 寫道:
哎呀, 點解我上次去問佢(始創)
佢話無既... :-( :-(
所以我最後買左010既wire,
同龍珠買左無wire...
可惡呀!!憎死bk!!!!

大宅

咁好似都幾貴wor@@""
去睇下先~
呂太 寫道:
無鋼線, d質地好好
好似$3xx

大宅

thanks for details^^
我又去look look先:))
J&Hsbb 寫道:
我前日都係吉之島妮妮買左4個, 2個有鋼, 2個無鋼, 個sales話無鋼係for頭10日用, 之後用有鋼, 佢地依傢特價, 我買有鋼195+1蚊有2個, 無鋼90蚊再8折, 另一隻有鋼115+1蚊有2個

洋房

Level 1, Man Yee Arcade :wink:

大宅

水婆 寫道:
我尋日買咗2個 - 1個有wire $50 ,1 個無wrie$160 ,個sale話淨係得3間黛安芬有得買架,中環、灣仔outlet & 旺角 Pioneer Centre,$50個隻款買完之後就唔出喎,我都打算買多個用,夠平又舒服嗎。

請問係咪專for 餵人奶嫁?
兒女是耶和華所賜的產業;所懷的胎是他所給的賞賜。詩 127:3教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。箴 22:6

水晶宮

好媽媽勳章

係呀,我係康恰吉之島買.

[quote]
Ballballmami 寫道:
[quote]
水婆 寫道:
我尋日買
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

所以我唔在010買 :mrgreen: ,因好怕d sales hard sell。我講果款得白色同粉紅色,唔厚,濕左都好快乾。
viola_siuba 寫道:
O REALLY?
我響010買左2個,SALES SELL我的係肉色可拆帶,但係我覺得幾難拉下餵奶呀因為係硬料的@_@"但著衫就好好睇LOR~
我去睇下你講LACE款先~THANKS^^ [quote]
peaceaa1122 寫道:
我用010的無wire的,lace幾靚架,佢係每邊成塊bak出黎,就算唔bak就咁拉下餵奶都唔where,好似$17x。在taikoo wing on嬰兒部門口個賣孕婦衫counter買(唔記得個名), 010shop應該有得買。

再加即棄墊,唔現架。
[/quote]
該用戶已被刪除

瑪瑙宮

好媽媽勳章

hi all mami,

where is 旺角 Pioneer Centre outlet ??? I want to buy too !! tks !

洋房

LittleLittleBear 寫道:
水婆,
where is 灣仔outlet shop?
thanks.

係電車路, next to 大公報.

複式洋房

those nurse said that if continue breast feeding, we need to wear non-wire bra...
I've bought 2 in triumph(Oct), cost $138@, I haven't seen those $50....
I bought also 2 in leona...$99@, look good
2 in jusco, $88

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊