樓市動向

跳至

首頁
12345...14

尾頁

男爵府

Re: 設計&裝修公司 ~ 搵到喇 (part 2)

CarrieBB,

Pls kindly pm to me as I wanted to introduce to my friend, thanks.

大宅

hi irene426 & ellislui,
please check pm la.....
carrie bb

複式洋房

CarrieBB,

Would you please pm me the information? Thanks.

大宅

carriebb,
呢排找設計&裝修公司都幾煩, 我都想要設計&裝修公司資料, please pm me.

大宅

carriebb,
之前我娘家裝修是自己找師傅弄的,但是也不很滿意,因為師傅不是真係咁好,而且談不上什麼設計,師傅照佢地做開咁做,唉!總之,最後係又辛苦又勞氣,得出來是又貴,又唔見得靚,唯一的優點是實用,超實用,用唔爛。
現在我先生家又要裝修,大家在想還要不要找師傅弄,但是因為他們家比較少,可能有點設計,地方會更見使,所以又想找裝修公司,只是又怕有不愉快經歷。
你可以把你的設計公司及設計師PM給我作參考嗎?

別墅

carriebb,

可否PM你的設計公司及設計師給我?

Thanks

洋房

CARRIEBB

我都想要設計&裝修公司資料
please pm me.
Y.Y. :wave:

大宅

ilovetrainhk, poonhui, deen, mm11, Y.Y.,

收 PM la

carrie bb :mrgreen:

大宅

deen 寫道:
carriebb,
之前我娘家裝修是自己找師傅弄的,但是也不很滿意,因為師傅不是真係咁好,而且談不上什麼設計,師傅照佢地做開咁做,唉!總之,最後係又辛苦又勞氣,得出來是又貴,又唔見得靚,唯一的優點是實用,超實用,用唔爛。
現在我先生家又要裝修,大家在想還要不要找師傅弄,但是因為他們家比較少,可能有點設計,地方會更見使,所以又想找裝修公司,只是又怕有不愉快經歷。
你可以把你的設計公司及設計師PM給我作參考嗎?

hello deen,

原本我屋企都想我

民房

CarrieBB

我將會在二月收樓,屆時亦想裝修,請您 PM 我設計及裝修公司資料,謝謝

男爵府

carriebb,

你可以pm 埋比我嗎? 另大約價錢及完工時間等等資料, thanks!

洋房

CarrieBB:

唔該晒
Y.Y. :wave:

大宅

Y.Y.
唔洗客氣! 希望 INFO 有用啦!

MYRAVDL & ALLIE,

CHECK PM LA 

carriebb :mrgreen:

大宅

CARRIEBB ,please pm to me, thanks a lot!

男爵府

請問有無人搵過宇軒室內設計公司 or Power Mix室內設計公司 ?

複式洋房

CarrieBB,

Would you please also pm the information to me?

Thanks,

Phemie

大宅

Dear mydd & Phemie,

Check Pm la. ^^

carrie bb

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

魚生,

U can check pm la ^^, hope the info is useful la.

carrie bb :mrgreen:

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

首頁
12345...14

尾頁

跳至