跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 有冇滅火筒唔該~~~我想救火~!!!!!!

elainebb 寫道:
起碼唔講野就唔會錯先丫麻
全對@@
elainebb 你畢嬲eq 都好高架啦
真係要向你多多學習
講多錯多 e個道理是對的 @@

仲有之前你咪同姑奶都friend 既咩??

子爵府

BABALALA 寫道:
[quote]
我知您地....................做咩 ..................

唔好懶醒啦 衰野 :tongue:

別墅

最愛=貓仔 寫道:
咁你性格都好好呀...如果係我,我實忍唔到...haha~

冇計~相見好同住難~我好明呢樣野,最多咪唔出聲囉

別墅

Addfish 寫道:
[quote]
elainebb 寫道:
起碼唔講野就唔會錯先丫麻
全對@@
elainebb 你畢嬲eq 都好高架啦
真係要向你多多學習
講多錯多 e個道理是對的 @@

仲有之前你咪同姑奶都friend 既咩??
[/quote]

fd過一排~嘈過一排咁囉
如果我eq高的話就唔使問人有冇滅火筒啦~~~~

大宅

elainebb~
你eq都已經好高,可以吾出聲,我就吾得,我再忍我驚我神經衰弱,我會癲架,係咁嘅環境下生活真係想c,你老公都好企你個邊,我隻c佬就pk,一味以自己屋企人為先,我同d仔女就吾係佢屋企人咩

sorry 今次我攞左你個滅火筒黎用兩野

別墅

cocoWong

我隻c6唔係企我果邊,佢係企自己果度,2邊都唔多理架,所以我勢孤力弱~好多時都自己受哂....有時諗諗下,我生個女出黎好似玩緊自己咁,等自己忙到街都冇得出~勁困身,平時c6放工返黎只會成晚打機,食飯都要人3吹4請,食飽就即返房打機,唔會幫手湊下個女架.....唉:tongue:
滅火筒呢家野希望冇媽咪需要用到啦~~係我先咁黑仔姐....

:-(

大宅

咁你老公仲未慣已經係人地爸爸wor,我老公最初都係咁成日打機,食飯又成日要人叫,不過而家好好多了,而家都成日抱亞仔,原來我老公話驚亞仔太細個,唔識抱wor
心銘開心遊樂園寶貝心銘豬

別墅

我女出世果陣佢都咁講,話成舊粉咁驚粗手粗腳整到佢,但到個女而家9個月喇,咪一樣係唔同佢玩... :tongue:

伯爵府

咁您結婚前同生bb前,都知佢係咩人gala

別墅

佢係結婚後先變成咁

伯爵府

如果佢係咁,就吾應該生bb

別墅

冇計,生左....塞返佢入去

伯爵府

一子錯,滿盤"佳"落索

大宅

elainebb~
我比你慘十倍你吾知者,我老公到而家做左兩個仔女老豆都係成日打機,上網,叫佢睇一陣都難,屋企家務從來都無同我分擔過 仲有佢果班所謂嘅屋企人,都係你幫佢就天經地義,佢就吾會幫你半次,所以我好憎佢地

大宅

我老公反而bb細個陣成日幫我...因為我冇細老妹,我完全未照顧過小朋友...好再佢幫手...而家bb大個左,佢就冇幫我啦...因為我做得好過佢~又快手過佢啦...haha

但家務...都係一人做d,佢得閒就佢做,我得閒就我做...我唔想做就叫佢做啦...一家人梗係要一齊分擔架啦...haha~
http://hk.myblog.yahoo.com/kityo-bear/

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

COCOWONG...我老公都係成日掛住打機..上網...打到天昏死暗架...

駿駿4歲..佢都從未完全take care過駿駿 ....沖涼都係5隻手指數得出..重要係我病到好辛苦...都要係身邊睇實果隻...

好彩係我唔係同佢d屋企人住..如果唔係..我已經激死左

大宅

我老公都中意上網...不過佢唔想阻住我地d時間...佢多數夜媽媽上到零晨一二點先訓...第二朝佢送bb返托兒所,所以佢一定要起身...我就話知佢幾點訓...haha...佢自己安排好時間就算啦~
http://hk.myblog.yahoo.com/kityo-bear/

別墅

咦~睇黎呢度好多daddy都中意上網打機咁喎.. ?-(

大宅

最愛=貓仔~
你老公都好好呀,我個連送返學都10隻手指都數得出呀,我c左佢地都吾知點算 :cry:
最愛=貓仔 寫道:
我老公都中意上網...不過佢唔想阻住我地d時間...佢多數夜媽媽上到零晨一二點先訓...第二朝佢送bb返托兒所,所以佢一定要起身...我就話知佢幾點訓...haha...佢自己安排好時間就算啦~

大宅

月希~
我無同佢地住幾年啦,不過佢地仍然好似陰瑰不息咁,纏繞住我嘅生活,我都係一樣比佢d屋企人驚c,有時我會唸嫁比佢為咩呢 ?-( 只係去行每個人都認為幸福的路 :-| 我嫁比佢佢都無照顧我,反我要去負擔更多ga野,我咪自討苦吃,吾通愛真係吾計付出
月希 寫道:
COCOWONG...我老公都係成日掛住打機..上網...打到天昏死暗架...

駿駿4歲..佢都從未完全take care過駿駿 ....沖涼都係5隻手指數得出..重要係我病到好辛苦...都要係身邊睇實果隻...

好彩係我唔係同佢d屋企人住..如果唔係..我已經激死左

首頁

尾頁

跳至