跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 慘啦! 好痛呀!

zozo2005,
我的情況同你一樣呀!! 痛到我cc下.
其實咁痛法有冇問題架????
我驚會早產.

禁止訪問

男爵府

我呢幾日又冇咁痛了, 可能bb個位冇壓親d位置吧, 又可能慣左, 不過我覺得同休息多d有關, 我呢兩日放假, 成日訓, 少行同企, 就冇咁痛了, 你地有時間都訓多d,,,

我都驚個b會早產, 因為咁早就成身痛,.但私家e生話未有早產現象, 但都怕怕地, 所以而家一有時間就訓, 少d去街. 等呀b留係肚入面耐d,長肉d先出來, 會好照顧d架

男爵府

zozo2005,
我的私+醫生都話我冇乜早產迹象, 但我就係唔明點解周身痛, 之前就靭帶痛, 而家就恥骨痛.
但無可能由朝瞓到黑, 而且瞓果時都要轉身, 轉身都痛喎.

我想問問你地個胃有無唔舒服呀, 我呢輪個胃成日都頂住頂住咁, 間中仲嘔添.

男爵府

有呀, 個胃頂住, 可能bb大左喇, 食野唔可以一次食好多, 但又好快肚餓

我唸個個大肚係最後個幾週都係呢度痛, 個度痛, 我d朋友生bb個時都係咁, 幾個星期, bb出左世就得架喇,,,

我尋日訓訓下, 比bb攪到個肚痛, 唔知抓我定踢我, 醒左大叫好痛, 跟住轉身去另一邊, 小b冇踢先訓到覺, ...

男爵府

zozo2005,
我直頭冇胃口, 昨晚只食了個包包.
小b有時真係踢到我要伸直條腰, 因為佢踢到我的肋骨.

男爵府

我計過, 仲有45日, bb就出世 , 時間好快就會過, 到時個肚就會鬆晒架喇..
睇書話當個bb落左去盆骨, 頂胃的情況就會改善架喇, 不過bb即是快出世喇.~~

首頁

尾頁

跳至