自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 頭先重聽”恐怖熱線”, 有多位聽眾講番深圳

上校車 寫道:
這些傳言可信性不高, 現在傳媒競爭咁激烈, 有這樣爆炸性的新聞, 難道會放過嗎?早幾年已經有傳媒踢爆係有D港商專登發放這些假消息, 令港人不敢北上消費

香港人, 不要再以訛傳訛, 用理性去分析吧

Agree~~我都覺得如果係發生係香港人身上,一定唔會咁輕易算數囉~~返到香港唔嘈到拆天??一定攪大佢啦~~週不時都聽到話D香港男人係深圳被二奶殺左報出黎啦~~呢D新聞又點會唔講呀~~同埋次次講出黎既都係話,我朋友既朋友既邊個,永遠唔會有當事人既直系親屬既~~同埋點解唔同報紙講??只係電台講或者係上網講呢??
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

水晶宮

Re: 頭先重聽”恐怖熱線”, 有多位聽眾講番深圳

當年, 火車廣告用有班小孩拍攝, 當時亦有人繪聲繪影地說影到最後排有一個鬼面小孩, 拍攝那班小孩全部死於非命無一倖免
都是一樣被錫爆只是謊言一則

十年前, 我也聽聞有一對香港新婚夫婦在意大利坐的士, 太太先上車, 丈夫及未上車, 的士便開走, 之後太太人間蒸發, 後來在歐洲的A片中見到自己太太是主角云云, 你信嗎 ? 這故事也在中國大陸有流傳, 只是背景不是意大利, 而是中國大陸, 孰真孰假, 你我心中有數

大宅

Re: 頭先重聽”恐怖熱線”, 有多位聽眾講番深圳劏人攞內臟事件, 真有其事, 好? />

首頁

尾頁

跳至