自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

Re: 【無意中睇到呢個topic,笑死我喇~~~】

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

[size=x-large]滅ED!!!!
ardnas65 寫道:
您因住俾人滅口呀..... [quote]
DoReMi媽媽 寫道:
[quote]
bowling2004 寫道:
我都知佢好細個。
仲有好多不可告人既秘密添~

吓! 你知佢好多秘密? 你知唔知你o既處境會好危險ga? [/quote][/quote]

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

都係DO對我最好
[quote]
細路女...............?

[quote]
haileymama 寫道:
未啊,你地兩個夾埋蝦細路女既
[/quote]
嗱, 哩次我冇笑呀!
lingling, 冇偈呀, 要出賣你嘞, 因為在我嚟講, haileyma真係細路女嚟咋, 咁當然在你嚟講就唔係啦! 我係咪好老實呢? [/quote]

水晶宮

好B 寫道:
半夜3點, 一個二個烏眉瞌睡, 成條喪屍咁, 十足十冥婚

咁又係喎,果次我真係好眼訓

水晶宮

好真係好似幾神神化化喎......
又好似係真喎~~~[quote]
appleyuen 寫道:
東莞人多數都係神神化化
[/quote]

大宅

畀面勳章

好老實講, 我真係第1次知道會半夜出門ga (Me2)[img align=left]http://www.bjcg.com/UpLoadFiles/NewsPhoto/0a153956.gif[/img][img align=left]http://www.bjcg.com/UpLoadFiles/NewsPhoto/0a155537.gif[/img]越睇越好笑[img align=left]http://www.bjcg.com/UpLoadFiles/NewsPhoto/4a055312.gif[/img]
小魔怪係2004年11月28日出世la~~~9個月先識坐定定~12個月先識爬爬 ~14個月先識放手企~16個月先學扶o野行~17個月識行la

等待驗證會員

haileyma,
您滅ed ...

齡齡,
您返來呵.....齡齡返來呵.....

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

都係DO對我最好

駛乜講

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

haileyma,
您滅ed ...
[quote]

齡齡,
您返來呵.....齡齡返來呵..... [/quote]
haileyma, 你竟然做出啲咁o既樹, lingling雖然做得唔啱, 但都情有可原, 但你竟然將佢滅ed,

水晶宮

haileyma, 你竟然做出啲咁o既樹, lingling雖然做得唔啱, 但都情有可原, 但你竟然將佢滅ed,

唔係喎,我有留返佢半條人命架喎,唔通我真係重手得滯,殺人滅口

死啦,死啦,咁點算啊,我唔想坐監啊 :-( :-(

伯爵府

畀面勳章

DoReMi媽媽,

←呢個正, 我要偷 可能遲d 有用
生從何來?死往何去?
萬般帶不走,唯有業隨身。

水晶宮

畀面勳章

haileyma,
您滅ed ...

齡齡,
您返來呵.....齡齡返來呵.....

等待驗證會員

唔好呀..... :-( 唔好呀..... :-(

水晶宮

畀面勳章

半條人命黎喇................

唔係喎,我有留返佢半條人命架喎,唔通我真係重手得滯,殺人滅口

死啦,死啦,咁點算啊,我唔想坐監啊 :-( :-(

珍珠宮

唔洗 :-( 佢有特異功能, 會彈番起身笑ga, 你睇清楚d
唔好呀..... :-( 唔好呀..... :-( [quote]
[/quote]

水晶宮

畀面勳章

學人偷野??
steffany 寫道:
DoReMi媽媽,

←呢個正, 我要偷 可能遲d 有用

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

等待驗證會員

係woh, 呢個gif 咁長ge.....
TszHin媽咪 寫道:
唔洗 :-( 佢有特異功能, 會彈番起身笑ga, 你睇清楚d [quote]
唔好呀..... :-( 唔好呀..... :-( [quote]
[/quote][/quote]

伯爵府

我聽過. 我阿媽都揀到半夜時辰比我個妹, 不過我地炸形佢先無堅持 我父母既家鄉真係好麻煩野架. 要你跟你都咪話唔驚

男爵府

唔好玩啦!!!

首頁

尾頁

跳至