自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 【新瘋人組】...第三回

[size=x-large]我唔會跟人口水尾架喎,邊度又如何,唔需要咁執著!妳鍾意,自己搬飽佢!
[quote]
hehalady 寫道:
[quote]
JENNYSKY 寫道:
唔知道開

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

[quote]
[quote]
包包&魔怪媽咪 寫道:
好似有d

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

[size=xx-large]莊閒不分!

[quote]
[quote]
包包&魔怪媽咪 寫道:
[size=medium]晚晚都做管家婆,自己又唔早d

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

[quote]
3littlepigs 寫道:
哦。。。所以郵遞申請真係唔岩亞邊個既
- - - - -
包包&魔怪媽咪 寫道:
[size=xx-large]正懵丙...
[/quote]

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

[quote]
[size=large]我都唔想 gar, 身不由己呀, 痛有嘜辨法, 有危險就叫醫生同我開刀囉 ,
佢就無再出聲, 仲叫
路遙知馬力,日久見人心!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

連港島半山私家醫院都淪陷,咁新界同九龍都.... [quote]
包包&魔怪媽咪 寫道:
好有米呀...d同胞

[quote]
我早幾個月去半山Cannosa探朋友同bb,都話身邊好多國内同胞呀
[/quote][/quote]

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

[quote]
小草 寫道:
唔趕都唔去整
[size=medium]點估到主席公突然會咁有愛心 gi tak gar [/quote]

水晶宮

希望大少同二小姐成績有進步, 唔洗 lo mo 擔心

我都等緊亞仔出成績, 我都好擔心, 因為老 師話佢寫字好慢, 人地做晒佢仲係到寫 識都變識.
[size=medium]唔好話小一喇 ....

我家二少依家讀緊小三,都係做唔切份卷

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

[quote]
包包&魔怪媽咪 寫道:
至弊呢...... 郵寄又唔記得貼郵票,記得貼郵票又唔記得寄...
[size=x-large]講得無錯 :mrgreen: [/quote]

水晶宮

[quote]
大佳

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

[quote]
包包&魔怪媽咪 寫道:
[/quote]

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

[quote]
[quote]
包包&魔怪媽咪 寫道:
[url=http://www2.sowers.org.hk/wtgz/][size=medium] 我想參加苗圃行動大年初三

水晶宮

但聼你講~~~ 功課都唔少架 bor... 考試都甘多功課
話你知功課少既人,係咪整蠱你呀 :evil:

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

咪係囉...

webjen 寫道:
我做阿嫂o既就教佢: 今日留一線,他朝好相見
走去 port 個護士長個 ward,點知第時會唔會有日跟番呢個護士長架

[quote]
[quote]
webjen 寫道:
點知個傻女, 幫我去投訴
[size=large]正義之聲
[/quote] [/quote]

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

2jmama 寫道:
有口話人無口話自己 [quote]
[quote]
由 2jmama 於 2006-11-29 [size=x-large]23:44:59
寫道:
[size=x-large]

水晶宮

"中丁"
[size=medium]學校全名係↓

[size=x-large]中邑黎正亞丁小學 :mrgreen:

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

[quote]
2jmama 寫道:
我記得我由細到大既寫法係你

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

咪踼爆人啦

2jmama 寫道:
唔係wor.你好似12點幾都重係到wor [quote]
[quote]
2jmama 寫道:
有口話人無口話自己
[size=medium]我 up 完就(好似) off line lar :tongue: :tongue: :tongue: [/quote][/quote]

水晶宮

webjen 寫道:
元朗中丁..... 係元朗都算好出名 :lol:
係唔係搬左校舍??
[size=medium]如果唔出名嘅 .... La Ma 都唔識喇

[size=x-large]係呀,搬左去【老圍】 :mrgreen:

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

纖體公司咪發過豬頭...

[quote]
2jmama 寫道:
大家group團一齊去啦 [quote]
包包&魔怪媽咪 寫道:

----------------------------------------
小草 寫道:
唔爭在加埋我.... [size=small]纖體四朵金花
----------------------------------------
[size=small]我可以 lar 妳地做 .... [size=small] 纖體切浦叻屎 :mrgreen::mrgreen:
[size=small]我可以 lar 妳做 .... [size=small] 纖體穿屎 :mrgreen:
pinkyhsy 寫道:
就算有都我自己做

首頁

尾頁

跳至