自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有線電視 rejoint 套餐

有線TV sales call me to rejoin offer $150 for basic package.Is it Okay.

男爵府

Re: 有線電視 rejoint 套餐

請問$150 連唔連足球台????

複式洋房

patee 寫道:
Yes

男爵府

$150 好平,不過要睇吓簽幾耐???

佢哋出年冇咗英超直播

複式洋房

18 month contract. But I want to see 東風衛視. extra $50 for We-Wet娛樂套餐.

洋房

內部消息. 有線近來好唔對路. 炒咗唔少人. 而且已經唔係第一次. 佢今次減價.就因為好多客仔都去申請NOW.

男爵府

bebedad 寫道:
[quote]
patee 寫道:
Yes[/quote]

咁平?早2個星期佢都只係offer比我$120但不包足球台喎

複式洋房

happyvv 寫道:
[quote]
bebedad 寫道:
[quote]
patee 寫道:
Yes[/quote]

咁平?早2個星期佢都只係offer比我$120但不包足球台喎 [/quote]
Yesterday Cable Tv call me, $150 not included 足球台. I think joint or not?

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我9月時滿約, 佢地開我298一個月, 而家開價平左咁多, 不過我都唔會再用佢地, 因為佢地d sales好賤......

伯爵府

anita_yps 寫道:
我9月時滿約, 佢地開我298一個月, 而家開價平左咁多, 不過我都唔會再用佢地, 因為佢地d sales好賤......

AGREE

複式洋房

I have not rejoint 有線電視 yesterday. I think the month rate will be drop in coming soon.

首頁

尾頁

跳至