潮流時尚

跳至

首頁
45678...12

尾頁

子爵府

Re: JSHOPPERS

joeyng 寫道:
B二姑媽,
我 check 過個jshopper's account 見到個 order!!! 寫住"您的訂單已處理完畢﹐正等待寄送。" [quote]
B二姑媽 寫道:
joeyng,

不如你 check 吓你個 jshoppers' account 有冇今次訂貨 D 資料先,如果有,咪可以安心繼續等攞,因為果幾日佢個網非常 busy,會唔會跟本到最後係 send 唔到出去呢?
[/quote]

咁即係仲未寄出lor

大宅

高比 寫道:
[quote]
joeyng 寫道:
B二姑媽,
我 check 過個jshopper's account 見到個 order!!! 寫住"您的訂單已處理完畢﹐正等待寄送。"

咁即係仲未寄出lor[/quote]
高比,
嚡!!! 遲DD唔緊要!!! 最緊要係 thur 之前收到貨!!! 因為我個 friend this sat 開 x'mas party 等緊我D 貨送比人

大宅

joeyng,

唔駛驚,有我陪你,我第二個 shipment 都未收到!!

大宅

今日收到 jshoppers 個 e-mail 話 8 號個 order 又有 but shortage 又冇 shipping advise!!!

B二姑媽 ,
你起碼收到一個 order 先!!! 我淨係收到 2個 shortage notice!!!

B二姑媽 寫道:
joeyng,

唔駛驚,有我陪你,我第二個 shipment 都未收到!!

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我6號, 8號都有訂野, 前日全部收到晒啦...... 之前都有email通知......
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

大宅

joeyng,

咁又係!但這證明你眼光好好,你選你全是精品,非常搶手,希望你能快些收到及對貨品滿意!

(唔知點解我總是加不到你加落去果 D cutie 公仔,試過加但總變成標點附好,[例如哈哈笑變成 - ] 請問可否教我呀?謝謝你!)

大宅

唉! 我7號同8號到有訂貨, 但到而家一d消息都無收過, email 比 jshoppers個customer service 又話收到我個order 會起7個工作天寄出, 但到今日都仲未收到shipping advice, 都唔知會唔會起x'mas之前收到貨! :cry:

男爵府

don't worry about that because they are too busy for many products. I am also waiting ne.

大宅

今日終於收到 shipping advice la 趕得上 X'mas 送比人 佢地將 6 号 & 8号 兩個 order group 埋一次 send 比我, 因此可能要等耐D 瓜

B二姑媽,
不是我有眼光....係D貨太搶手!!! D socks 訂了3次都冇貨...等到有貨落咗 order 又話 shortage!!! 激c 我
D cutie 公仔我就咁係"引文"下面 一click D icon 就有, 我冇咩特別技巧 ?-( ?-( 不如你再試下 la

B二姑媽 寫道:
joeyng,

咁又係!但這證明你眼光好好,你選你全是精品,非常搶手,希望你能快些收到及對貨品滿意!

(唔知點解我總是加不到你加落去果 D cutie 公仔,試過加但總變成標點附好,[例如哈哈笑變成 - ] 請問可否教我呀?謝謝你!)

男爵府

咁我好彩d, 我8號訂, 16號已收到
[size=xx-small]彰彰221出世,最鍾意食呀,食呀~[size=xx-small]安安1216出世,都好鍾意食食~

大宅

求救呀!!!!!!!…..有冇媽媽曾訂過衫收貨後有問題 (件衫有個小孔) , 點樣可以換ah????

禁止發言

大宅

joeyng,

點解我重未收到........!

呢幾日搬 office 忙到嘔,D 電腦又未裝番,攬到日間冇得上網 check,真係好心急!聽日都未上到網,好慘呀! :-(

係喎,點解上次 send D 公仔又出到?!之前試過幾次都唔得架?!試多次先? ?-(

大宅

ioi624 ,
thanks a lot!!!

ioi624 寫道:
你先send e-mail同佢地講,因為係佢地貨有問題,你可以寄番俾佢地,等佢地換過俾你!不過問清楚運費點俾喎!如果佢地貨有問題,運費應該佢地俾!!!

[quote]
dd104 寫道:
求救呀!!!!!!!…..有冇媽媽曾訂過衫收貨後有問題 (件衫有個小孔) , 點樣可以換ah????
[/quote]

大宅

B二姑媽,
好快到你!!!

B二姑媽 寫道:
joeyng,

點解我重未收到........!

呢幾日搬 office 忙到嘔,D 電腦又未裝番,攬到日間冇得上網 check,真係好心急!聽日都未上到網,好慘呀! :-(

係喎,點解上次 send D 公仔又出到?!之前試過幾次都唔得架?!試多次先? ?-(

大宅

:-( ... :-( .....終於今朝收到貨 la!!!! 等到我望穿秋水
joeyng 寫道:
今日終於收到 shipping advice la 趕得上 X'mas 送比人 佢地將 6 号 & 8号 兩個 order group 埋一次 send 比我, 因此可能要等耐D 瓜

大宅

joeyng,

恭喜你呀!滿唔滿意呀?承你貴言(唔知有冇寫錯字),希望快 D 到我!

大鑊,今日又得罪咗個直屬老細,因為 D 搬運工人做嘢勁慢,但係佢又唔出聲,因為佢個位星期二已經攬掂,但我張枱今日 5 點半居然重喺停車場,D 工人重話尋日已經喺停車場,已經擺咗一晚但唔得閒搬上嚟喎,果個老細又唔理,我抵唔住頸咪打比佢老細,所以可能我就嚟失業,成日都可以上網,慘啦! :-( :-( :-(

複式洋房

Re: JSHOPPERS - 買錯size, 有冇媽咪o岩呀??

[url=http://www.jshoppers.com/shohin-ch.asp?Shocd=407201&Gamen=3&ageNo=1&bunrui1=0]407201 防外擴 托高胸罩〈黛安芬〉 A: 咖啡色 F90 JP&yen; 3,190 <click here>

407201 防外擴 托高胸罩〈黛安芬〉 B: 薄荷色 F90 JP&yen; 3,190 <click here>[/url]

[url=http://www.jshoppers.com/shohin-ch.asp?Shocd=407401&Gamen=3&ageNo=1&bunrui1=0]407401 全罩式托高胸罩 G: 黑色 F90 JP&yen; 2,090 <click here>[/url]

[url=http://www.jshoppers.com/shohin-ch.asp?Shocd=407803&Gamen=3&ageNo=1&bunrui1=0]407803 網眼胸衣3件組 4L JP&yen; 2,490 <click here> [/url]

[url=http://www.jshoppers.com/shohin-ch.asp?Shocd=405302&Gamen=3&ageNo=1&bunrui1=0]405302 蓬蓬裙(寬鬆臀圍) A: 黑色 100 JP&yen; 4,890 <click here>[/url]

大宅

B二姑媽,
D 衫 Size OK!!! 希望收禮人開心

好小事啫!!! 唔講都講咗...收唔番 萬事隨緣!!!話唔埋你老細冇放係心呢!!!
B二姑媽 寫道:
joeyng,

恭喜你呀!滿唔滿意呀?承你貴言(唔知有冇寫錯字),希望快 D 到我!

大鑊,今日又得罪咗個直屬老細,因為 D 搬運工人做嘢勁慢,但係佢又唔出聲,因為佢個位星期二已經攬掂,但我張枱今日 5 點半居然重喺停車場,D 工人重話尋日已經喺停車場,已經擺咗一晚但唔得閒搬上嚟喎,果個老細又唔理,我抵唔住頸咪打比佢老細,所以可能我就嚟失業,成日都可以上網,慘啦! :-( :-( :-(

大宅

joeyng,

你咁有心,你嘅朋友一定鍾意!

如果你係我老闆就天下太平啦!呢個老細好記仇架.......

首頁
45678...12

尾頁

跳至