自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

請問你地是否日日帶? 每日都除?會唔會帶住訓覺?

知唔知道如果唔帶幾多個月,個耳洞會埋口?

如有留言,請主動直接PM我, 唔好叫我先PM你.  你PM我, 我多數會覆, 但就好少主動發PM比人

子爵府

回覆:帶耳環的JM 請進

日日帶冇除

CarrieNazi  X 2  發表於 13-8-15 12:04
阿尼陀佛   enjoy enjoy
black lady/sexy cool/fifty cent/多肉動物/式持恒/沈思懷

珊瑚宮

yes
我日又帶夜又帶
但如果有石(當然假石)我唔敢帶黎訓好易甩=v+
生命影響生命
[fly]「審判自己要比審判 別人難得多了。如果你能很成功的做好這件事,你就真的是一個具有真正智慧的人。」[/fly]

禁止訪問

陪月勳章 BK Milk勳章

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

出街咪帶, 回家就除
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

子爵府

我試過冇帶一年都冇埋囗,但到帶噃時候都要用力穿過去,係有D痛架。

阿尼陀佛   enjoy enjoy
black lady/sexy cool/fifty cent/多肉動物/式持恒/沈思懷

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

日帶夜帶有石既,帶左成年。一除左幾星期即埋

感激遇上你~

伯爵府

虎到金來勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

我去街先帶,因成曰帶我會覺得嗅,試過帶住又吾記得,一抹面就跌左個托,同埋覺得sleep冇今舒服

珊瑚宮

kiko_mami 發表於 13-8-14 20:45

姊妹有錢帶真石=]
生命影響生命
[fly]「審判自己要比審判 別人難得多了。如果你能很成功的做好這件事,你就真的是一個具有真正智慧的人。」[/fly]

珍珠宮

如果你係啱啱穿、就最好戴k金or足金(冇咁易發炎)兼最少戴一個月先好除。。。就算之後耐唔耐戴下都冇咁易生返埋。。。

水晶宮

日日換款

子爵府

訓覺都帶, 細細粒鑽石, 間唔中,用酒精抹下即帶返

翡翠宮

hashtag影視迷勳章 秋日勳章 炎夏勳章 玩具勳章 春季勳章 冬日勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

日帶夜除,唔會埋口

961123    發表於 13-8-15 12:50

大宅

回覆:cj712644 的帖子

日日帶,瞓都带住

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

日日帶,除左生仔入產房果陣除過,上星期釘多5個

blink_blink    發表於 13-8-14 23:39
wongjoetabo    發表於 13-8-14 22:18

Karl  was born on 9th Oct 2009   Lok was born on 29th jun 2011

22:18   48cm long                         18:31   50cm long

大宅

引用:日日帶冇除

原帖由 呀咩956 於 13-08-14 發表
日日帶冇除
日日帶唔除,冇發炎咩?
我之前就係日日帶唔除,點知搞到其中一耳珠發炎呀

如有留言,請主動直接PM我, 唔好叫我先PM你.  你PM我, 我多數會覆, 但就好少主動發PM比人

公爵府

畀面勳章

引用:日帶夜帶有石既,帶左成年。一除左幾星期即

原帖由 kiko_mami 於 13-08-14 發表
咁易埋?我唔敢穿耳呀,恨咗好耐!請問你响邊間穿㗎?

公爵府

畀面勳章

引用:日日帶,除左生仔入產房果陣除過,上星期釘

原帖由 sophialing 於 13-08-14 發表
日日帶,除左生仔入產房果陣除過,上星期釘多5個

珍珠宮

玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章

我釘左差不多多1x年。無wear 耳環有7~8年。都無埋口。隨時wear 都得

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:請問你地是否日日帶?+每日都除?會唔會帶

原帖由 cj712644 於 13-08-14 發表
請問你地是否日日帶? 每日都除?會唔會帶住訓覺?

知唔知道如果唔帶幾多個月,個耳洞會埋口?
BB出世後矛戴〜

simple is the best~

首頁
12345...7

尾頁

跳至