自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

成日都見人去百x買野用 $50..$100 coupon買野~ 點解咁得意既?!!

點解咁多coupon ?? 碌咭換 ?? 人地送禮收番黎 ??
冒險玩遊戲儲分換 ?? 我同媽咪都覺得好奇怪..
有無媽咪講到比我知

大宅

Re: 成日都見人去百x買野用 $50..$100 coupon買野~ 點解咁得意既?!!

有d coupon係百x買架,好似平少少,$900/10張$100 coupon,加埋等於平左$100,所以d人咪買黎用囉!!!!

珍珠宮

Re: 成日都見人去百x買野用 $50..$100 coupon買野~ 點解咁得意既?!!

信用card積分可以換百x cash coupons, 有時係...唔知乜野送既(bank)

大宅

Jackievv
噢.... 真係 ?!咁又真係好平喎... 1000 平 100

TszHin
可能我無碌咭習慣... 其十碌卡係咪真係有著數既呢~

珍珠宮

畀面勳章

好像HSBC,有promotion時候,逢weekend買夠200就有2000積分。如果我只買到100,我通常會買多2張50 coupon然後簽卡,可以拿到2000積分!!!

BTW,請問,是不是買10張$100的coupon只需付$900?

禁止訪問

珍珠宮

credit card 既積分換架

子爵府

我D coupon 都係 credit card 申請同埋積分換的,多到用成年呀!

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章

Jackievv 寫道:
有d coupon係百x買架,好似平少少,$900/10張$100 coupon,加埋等於平左$100,所以d人咪買黎用囉!!!!

是否真架?
咁即係九折?

水晶宮

朋友既朋友 係 百佳 accounts 做,
以前有時都有搵佢幫我買coupon,
百佳coupon 會有 9折, watson 都有少少折架
不過佢地會有 quota, 唔係成日有

男爵府

PaPa 寫道:
[quote]

是否真架?
咁即係九折?
[/quote] ?-(

梗係唔係啦,o係邊度聽返來架 ?-(

公爵府

但我聽返黎話, 就算去八街買十萬蚊coupon, 95折都無喎!

珍珠宮

2024年龍年勳章

happyvv 寫道:

[quote]
PaPa 寫道:
[quote]

是否真架?
咁即係九折?
[/quote] ?-(

梗係唔係啦,o係邊度聽返來架 ?-( [/quote]

我都覺得「李+X」邊有咁好死﹐但Jackievv係咁講呀。

但現在真係好多人用哦! ?-(

大宅

有d信用咭要碌到某個限額先會有迎新禮品,
我知道有d人可能未到果個數,咪會係百佳/惠康買禮券碌到個果個限額為止,咪可以係限期前攞到迎新禮品~但又唔使特登買野!

子爵府

我都係叫朋友既朋友幫我咁樣攞既, 但唔係時時有, watson有8.75折, 百佳9折. 內部staff 先可以攞到, 唔係去counter 買就有折架.
thunder_bunny 寫道:
朋友既朋友 係 百佳 accounts 做,
以前有時都有搵佢幫我買coupon,
百佳coupon 會有 9折, watson 都有少少折架
不過佢地會有 quota, 唔係成日有
我叫祉延, 係2004年4月18日出世啦~~2004年8月10日, 我第一次識反身啦!! 2004年12月25日, 我識坐啦!!2005年9月1日, 我有16 隻牙啦!!
18/4/04 2.675kgs 29/7/04 5.5 kgs 61cm23/1/05 9.55 kgs 70 cm28/3/05 10 kgs 72 cm6/5/05 10 kgs 74 cm26/10/05 11.1 kgs 79 cm

別墅

乜百x coupon 可以簽卡咩?我之前去惠x問話要比現金喎,如果簽卡要比手續費,咁百x咪著數啲,又可以儲埋積分.
http://wwwhttp://www.yufoto.com/224740-2/BB.gif.yufoto.com/224740-2/BB.gif

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

Credit咭換又有,PCCx尊尚會又有得換,連Netvigator續約都送$400coupon啦

男爵府

好媽媽勳章

我都係岩岩換左幾百蚊百佳禮券(每張$50), 因hsbc信用咭用左5年, 積分7折, 即萬幾分就有100蚊禮券, 都幾好架, 有時hsbc無啦啦都會寄50蚊黎, 都無睇真係咩推廣, 老公就鍾意換油券, 不過而家車隊咭有蚊幾平就唔駛囉, 計落都係換百佳好用d.

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我老公識人間中會比百佳coupon 我地,
如果無就唔去買架啦

首頁

尾頁

跳至