自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:哇,$2080 沖廁供水費>_<

原來有人用淡水

侯爵府

引用:話說今晚我老公開張水費單黎睇,一見倒$208

原帖由 cindy318 於 13-08-16 發表
話說今晚我老公開張水費單黎睇,一見倒$2080 即刻吓一跳,大佬,成家屙爛x 都唔洗咁貴la, 真係有病!!! ...
我屋企本身比開$1xx, 依家都變左$4xx, 有冇得check下架?

珍珠宮

大廚勳章

子爵府

Poo得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 趣教勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

多數係有漏水。有朋友試過廁所漏水,一季又係2k.

子爵府

Poo得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 趣教勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:原來有人用淡水 +

原帖由 zuzu888 於 13-08-16 發表
原來有人用淡水
我屋企都用淡水架

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

寶石宮

大廚勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:雨晴B 的帖子

wah.....

大宅

回覆 ss_chiu 的帖子

我地d 廁所無漏水呀,我地6月先搬黎架,張單仲要係一個月既費用,我老公睇過個錶都無郁過一度!!!

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

知足常樂 自得其樂 苦中作樂

大宅

回覆 Mary媽咪 的帖子

打去叫佢check 啦,有時可能d 人分分鐘亂抄個錶架

子爵府

引用:回覆+ss_chiu+的帖子我地d+廁所無漏水呀,

原帖由 cindy318 於 13-08-16 發表
回覆 ss_chiu 的帖子

我地d 廁所無漏水呀,我地6月先搬黎架,張單仲要係一個月既費用,我老公睇過個錶都無 ...
如果錶無郁就一定可以查啦。如果你地入去有換新錶/通知水務處就應該無問題。

大宅

真係爆笑囉,我老公琴晚即刻話沖一次要廿皮架

禁止訪問

畀面勳章

回覆:哇,$2080 沖廁供水費>_

伯爵府

BK猜猜猜慶中秋

大宅

水費2千幾又真係貴

大宅