自由講場

跳至

首頁
23456...10

尾頁

大宅

回覆:星夢... 胡鴻均.. 讚呀!

好聽

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

別墅

好好聽

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

勁好聽

大宅

引用:好聽呀+如果d尾再收靚d仲好聽 +

原帖由 Rubik 於 13-08-18 發表
好聽呀 如果d尾再收靚d仲好聽
係呀,今曰爭緊d~都好聽架喇^^

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+ballbeef+於+13-08-18+發表我

原帖由 samothyckc 於 13-08-18 發表
我都覺,輸俾個咬字不清嘅真係唔抵。。。所以之後俾番個華人新秀冠軍佢補數。

...
佢個格唔好呀,聽聞比賽中段tbb已經陸續同d參賽者傾簽約,但係唔同胡君傾

緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

翡翠宮

減齡達人勳章

我都覺得好好聽

男爵府

like him so much

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+natabibi+於+13-08-18+發表佢

原帖由 ChammyMAMA 於 13-08-18 發表
個鼻無留意,但塊面就細咗好多
腮骨細左巧多

珍珠宮

大宅

好鍾意佢

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+samothyckc+於+13-08-18+發表

原帖由 ChammyMAMA 於 13-08-18 發表
佢個格唔好呀,聽聞比賽中段tbb已經陸續同d參賽者傾簽約,但係唔同胡君傾

...
佢甘 inch

男爵府

好好聽好聽過果個王xx多多聲

子爵府

畀面勳章

讚讚讚

大宅

佢個格點唔好?

大宅

男爵府

畀面勳章

勁好聽:

以笑臉迎接每一天 , 以信心去對抗逆境  ^0^
一個人的快樂 , 不是因為他/她擁有得多 , 而是因為他/她計較得少 ^0^
因為愛,學會珍惜.因為愛,學會不捨.因為愛,你要學會放下.
每個人都有一顆慈悲心,視乎你有沒有好好運用它. 慈=施予別人快樂, 悲=拔走別人痛苦.

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

年初公司annual dinner請咗佢嚟唱,不過結果係,大家都後悔請咗佢囉我諗佢係一首首歌,果次已唔記得佢唱咩歌,總之就係一舊木頭企定定唱完就走人囉,又唔係唱得好。

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+ChammyMAMA+於+13-08-18+發表

原帖由 chickenwing2006 於 13-08-18 發表
佢甘 inch
可能本身tbb都唔睇好佢啦,但黑馬跑出

緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

首頁
23456...10

尾頁

跳至