夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

引用:好了唔好再爭執落去了。。條路點都要行落去

原帖由 sinki0425 於 13-08-21 發表
好了唔好再爭執落去了。。條路點都要行落去唔會因為其他野就停留。。
樓主,佢離開你已經係事實,無男人,唔洗死架,好好生阿B落嚟,好好照顧佢啦,至於比唔比佢見,後話啦,隨心而行就可以架啦,加油呀。

網上世界,唔同人唔同聲音,啱聽啱睇就傾多兩句啦,唔啱聽唔啱睇就當時運高睇唔到啦。

香港地,十個總有一個痴痴地,睇開啲啦,唔需介懷。

禁止訪問

引用:Quote:wwsmichelle+發表於+13-8-21+00:44+

大宅

回覆:終於有勇氣同佢講左

加油!

子爵府

nn613 發表於 13-8-22 06:37
你講野係有道理, 但唔係每一樣野都可以用道理去作結, 你成日話上法庭同個官講, 甘你係咪覺得個官每個事 ...

我由頭到尾只在說樓主不應禁示生父見兒子,佢感情事我無興趣知。你認為法庭會同意樓主不給孩子生父見兒子嗎? 你也覺得她自行斷絕父子來往是「道理」嗎? 法律不外乎人情,這不是用來釐定對錯的標準,用來求情輕判就話啫,有些原則需要是守得非常嚴謹的。if you answers to the questions are still remain as a positive yes, then I see being ignorant is a CHOICE. so long

大宅

sinki0425 發表於 13-8-20 01:40
今晚我終於鼓起勇氣同佢講我地以後唔好再見。。呀仔都唔會再比佢見同跟佢姓。諗左咁耐先實行係因為我一直想 ...
加油吖,支技你!
美麗源於自然,追求美麗人之常情!  

大宅

sinki0425 發表於 13-8-20 07:15
有大家支持一定會撐到落去只不過時間一定長d。。雖然有時好掛住佢但其實做左咁多野都係改變唔到倒不如放手 ...

個仔都未出世已經搞女人,正一cheap精,宜家離開好過日日為佢流眼淚過日子!

公爵府

2024勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

加油呀!

大宅

sinki0425 發表於 13-8-20 21:29
更何況一開始係佢話冇諗過要個仔要我落先。

要你落仔,真係夠晒賤,佢根本冇資格做人爸爸,唔俾佢見都好應該!

複式洋房

而家唔好諗太多,保重身體要緊,其他嘢等BB出左世後先再考慮吧~加油!

男爵府

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:Bling11 的帖子

夫妻二人既感情,外人難以說三道四,任何決定都係他們之間既事,除非你係果個小三,破壞人地家庭又要咒人,心地好毒,人在做,天在看呢

大宅

乜呢度唔係夫婦情感版咩, 乜變咗法律版

樓主, 我支持你

大宅

加油,這一刻什麼都不要想了,好好安胎!

首頁

尾頁

跳至