跳至
[九龍城區] 幼稚園2007

首頁

尾頁

民房

幼稚園2007

Hi All,

Any one attend interview recently for the below kindergartens:

牧愛幼稚園

保良局譚歐陽少芳

培正

協恩

Do you know which one is better.

Thanks for answer in advance.

複式洋房

Re: 幼稚園2007

我囡囡in左保良局譚歐陽少芳,佢似in大人多d
首先有張questionere要交,要以英文作答,問:學校既nature係乜?點解揀依間學校比細路?從何得知派表?
interview時只可一家長帶小朋友入課室,三個小朋友坐埋一邊自己玩,老師間中問下佢地問題(講中文),三個家長坐另一張枱由另一老師發問,問:平時小朋友邊個揍?放假有乜節目,去邊度多?小朋友最鐘意食乜?點解想小朋友係依度讀書?(以英文作答)
[/url]

民房

我都有同感,佢似in大人多過細路,係呢,你囡囡o.k.嘛?

複式洋房

sorry for reply late. 我囡囡收左喇,你呢?

[/url]

民房

我哋有可能做同學仔喎,我囡囡係上午班.

複式洋房

我囡囡都係上午班喎,keep in touch!
[/url]

大宅

將會由中西區搬去剛剛買了黃埔單位,小朋友原本已安排好晒,事出突然;急問黃埔 or 同區附近幼稚園,除了D international school ,邊D 幼稚園有活動教學?or 知唔知邊到仲收生?

首頁

尾頁

跳至