跳至

首頁

尾頁

大宅

邊隻飲管杯好用?

我買咗個pigeon飲管杯比女女飲水,但我覺得唔係咁好,條飲管好短,個蓋成日吉著女女個面,有冇其他好介紹?

大宅

Re: 邊隻飲管杯好用?

有冇人用緊飲管杯呀?

大宅

好媽媽勳章

你可以試吓用combi, 不過貴的, 大約HK$100.00

洋房

my daughter using combi...really good!

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 DHA勳章

我個仔重用緊奶樽,重未識啜飲管呀 :-(
dream_dream 寫道:
有冇人用緊飲管杯呀?
主 賜 平 安

伯爵府

囡囡用緊COMBI, 好好.

APRICA都唔錯, 不過杯身高D, 又唔係度度都有得賣, 要配PARTS都麻煩.

該用戶已被刪除

侯爵府

我個朋友响吉仔買咗隻台灣 banding 既, 按蓋會彈開既杯都 okay, 而我自己响柏奇親子買咗隻 240ml abby bear , 可以用 9 咀 or 飲管既 2 用杯, 但要自己配飲管個 part, 原裝既係 9 咀, 都唔錯, 平平地,上次特會買, 連配埋飲管個 part 都唔駛 $40, 好平囉

侯爵府

本來我未買, 不過有朋友就送左 combi 第3個stage (有飲管) 果隻俾我個女. combi 果隻飲管幾好, 因為軟身, 唔同有d公仔飲管杯既飲管係硬身, 驚篤到bb上鄂.

同埋, 未有呢個杯之前, 我都試過俾我個女試用飲管飲野, 佢都係唔識啜, 淨係係咁咬咬咬枝飲管, 但俾佢用隻杯, 頭1,2次佢都係一樣唔識, 但之後好快就見到佢識啜啦, 所以唔使驚佢唔識啜.

首頁

尾頁

跳至